Skåneærmer

Har du brug for at beskytte dine arme mod stænk af vand og lignende? Så er et par vandtætte skåneærmer en god løsning, for at undgå våde og snavsede ærmer. Hos Billig-arbejdstøj.dk kan du finde både vandtætte skåneærmer, skærehæmmende ærmer og kompressionsærmer.

Skærehæmmende ærmer

Udfører du et job med risiko for at skære dig i armene, vil skærehæmmende ærmer øge din sikkerhed. Ærmer med skærebeskyttelse trækkes på i forlængelse af din skærehandske. Dermed er dine arme godt beskyttet mod læsioner.

Kompressionsærmer

Kompressionsærmer bruges af dig, der har anstrengende arbejde med hænder og arme. Når du ved hårdt arbejde benytter kompressionsærmer, vil du opleve hurtigere restitution og lindring til dine muskler.

Tag et kig på skåneærmer, skærehæmmende ærmer og kompressionsærmer her hos Billig-arbejdstøj.dk og find dem, der passer til den type arbejde, du skal udføre.

Sorter efter
Produkter
(20)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(20)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk