Vi sender varer HELE sommeren:  enkelte leverandører holder ferie - læs mere her

Vinterhandsker

Om vinteren er det nødvendigt at holde på varmen med et par gode, varme handsker. Uanset om det er vinterhandsker til arbejde, jagt, ski, outdoor eller til pæn hverdagsbrug, så kan du finde nogle, der opfylder dine krav her. Hos Billig-arbejdstøj.dk kan du få vinterhandsker til herrer og damer fra mærker som Pinewood, Snickers, Tegera, OX-ON, Craft med flere.

Handsker med varme, vinterarbejdshandsker, skindhandsker og luffer

Har du hørt om handsker med varme? Varmetråde i handskerne gør, at de kan holde dine hænder varme i timevis ved hjælp af genopladelige lithiumbatterier. En meget praktisk funktion på jagt, skituren eller til outdoor-livet.

Du kan også få vinterarbejdshandsker, som holder dine hænder tørre og varme i et meget koldt klima.
Flotte læderhandsker til pæn hverdagsbrug finder ud også hos os. Vinterforede skindhandsker til både mænd og kvinder, er næsten ikke til at undvære i den danske vinterkulde.

Luffer er et godt alternativ til en handske, fordi dine fingre varmer hinanden. Vores sortiment indeholder både vandtætte, åndbare og forede luffer.

Dette er kun et udsnit af de vinterhandsker til mænd kvinder, du kan finde her hos Billig-arbejdstøj.dk. Kig nærmere på siden og find handskerne, der opfylder dine krav - vi har både de sidste nye modeller og gode restpartier på tilbud.

Sorter efter
Produkter
(39)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(39)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk