Ankelstrømper og footies

Skal du bruge ankelstrømper eller footies, så kan du finde mange forskellige her hos Billig-arbejdstøj.dk. Du kan få dem i basisfarver som sort, hvid og blå samt flere andre farver. Ankelstrømper og footies til herrer og damer fremstilles i forskellige, lækre materialer, for at du kan vælge ud fra dit behov.

Værdsætter du gode egenskaber i ankelstrømper og footies?

Nogle ankelstrømperne og footies er med coolmax, der leder fugt væk fra dine fødder, holder dem tempererede og giver øget åndbarhed. Andre slags strømper kan være bambusstrømper og uldstrømper, som holder dine fødder varme og tørre. Nogle strømper har antibakterielle egenskaber, hvilket nedsætter faren for dårlig lugt! Er du i tvivl om definitionen på ankelstrømper og footies, får du en lille forklaring her. Ankelstrømper er med helt kort skaft, og de bliver ofte brugt i sneakers og sko, hvor en smule af strømpens kant godt må ses. Ankelstrømper kan også gå under betegnelsen ankelsokker. Footies er den mindste slags strømper, og i et par footies har du bar fodryg. Footies bliver ofte brugt i sneakers og sko, hvor strømpen ikke skal ses. Tag et kik på siden her hos Billig-arbejdstøj.dk med ankelstrømper og footies til mænd og kvinder. Vi har ankelstrømper og footies i billige restpartier samt de nyeste trends.

 

Sorter efter
Produkter
(38)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(38)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk