Business- og fritidsstrømper

Business-strømper og fritidsstrømper til herrer kan defineres som korte strømper, der kan fuldende din påklædning og give dig et professionelt udtryk. Her hos Billig-arbejdstøj.dk kan du få flotte herrestrømper til arbejdsbrug på kontoret, som sælger eller bare til brug i fritiden til et par pæne bukser eller til dine yndlingsjeans. Er der tale om et par herre fritidsstrømper er det typisk strømper, som er lidt tykkere i det ligesom tennisstrømper.

Herrestrømper er ikke bare ensfarvede sorte, grå og blå. Nej, de er med harlequin tern, striber og flotte mønstre i kontrastfarver eller i matchende farver eller farverige sokker, hvis det skal være lidt vildere. Vælg selv, hvor meget du tør skille dig ud fra den grå mængde!

Du kan få herre business-strømper og fritidsstrømper i mærkerne Klazig, ProActive by JBS, Snickers med flere.

Et par herrestrømper skal sidde godt på foden og have en behagelig ribkant ved anklen, for at strømperne ikke skal skride ned. Tåsyningerne skal være så flade som muligt, så du ikke kan mærke, at du har strømper på.

Mange business-strømper og fritidsstrømper til herrer er fremstillet med hovedvægt på bomuld tilsat noget elasticitet og fx polyamid for slidstyrkens skyld. Andre kan være i Coolmax, som gør herrestrømperne svedtransporterende, åndbare og holder dine fødder tørre.

Find de bedste herrestrømper her hos Billig-arbejdstøj.dk. Vi har business-strømper og fritidsstrømper til mænd - både de pæne, klassiske herrestrømper, bambusstrømper, Coolmax strømper og billige strømper til gode kampagnepriser.

Sorter efter
Produkter
(34)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(34)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk