Kompressionsstrømper

Søger du efter kompressionsstrømper til mænd? Så kan du finde dem hos Billig-arbejdstøj.dk. Lange kompressionsstrømper til mænd er uundværlige, hvis du går og står meget på dit arbejde eller i hverdagen, hvis du er løber, eller hvis du sidder ned i timevis på en lang flyrejse eller køretur. Er det åreknuder, du har en tendens til, kan det være en god idé at bruge støttestrømper for at mindske eventuelle smerter.

I stedet for kompressionsstrømper til mænd kan betegnelsen støttestrømper, flystrømper, rejsestrømper og løbestrømper anvendes. Trods de forskellige navne, er funktionerne næsten ens.

Hvorfor bruge kompressionsstrømper?

Kompressionsstrømper til mænd modvirker hævede og trætte ben og fødder. I løbet af en lang arbejdsdag, hvor du står og går meget, giver kompressionsstrømperne genopretning og lindring af musklerne. Stabiliteten bliver desuden øget ved dine ankelled. Har du flere timers flyvning foran dig, er det en god idé med flystrømper eller kompressionsstrømper, da de modvirker hævede ben og mindsker risikoen for blodpropper. Nogle løbere er glade for løbestrømper og kompressionsstrømper til mænd, fordi de kan mærke at den efterfølgende restitution bedres.

Kompressionsstrømper flere egenskaber

Kompressionsstrømper til mænd kan være fremstillet i svedtransporterende og hurtigtørrende materiale, for at dine fødder kan holde sig tørre og tempererede. Nogle kompressionsstrømper er mærket, så du kan kende forskel på højre og venstre strømpe for at gøre pasformen bedre.

Se dig omkring her hos Billig-arbejdstøj.dk og find de kompressionsstrømper til herrer, der passer dig bedst. Vi har flere forskellige slags, som hjælper dig til øget komfort.

Sorter efter
Produkter
(10)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(10)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk