Vi sender varer HELE sommeren:  enkelte leverandører holder ferie - læs mere her

Uldundertøj

Du kan få funktionelt uldundertøj hos Billig-arbejdstøj.dk fra mærker som: Joha, CC55, Elka, Blåkläder, Helly Hansen, Klazig og endnu flere. Enten du søger uldundertøj til mænd eller damer, så har vi et bredt udvalg i uldundertrøjer med lange ærmer, korte ærmer, helt uden ærmer, med høj hals eller uldunderbukser i boxershorts facon og med lange ben. Vi har også termoundertøj med merinould i en kvalitet, der holder dig varm under meget kolde forhold.

Flammehæmmende uldundertøj

Arbejder du på steder, hvor du er i risiko for at blive udsat for flammer, kan flammehæmmende undertøj med uld anbefales, da uld i sig selv virker flammehæmmende. Vi kan tilbyde flammehæmmende underbukser med lange ben og boxershorts, flammehæmmende undertrøjer med lange ærmer og med korte ærmer.

Uldundertøj er svedtransporterende

Uldundertøj absorberer sved effektivt samtidig med, det er svedtransporterende. Modsat virker uldundertøj også isolerende mod varme, hvilket holder kroppen afkølet om sommeren - også under fysiske udfoldelser. Bruger du uldundertøj om vinteren, holder kroppen en ensartet temperatur, som har en forebyggende virkning mod forkølelser og andre lidelser.

Uld er selvrensende, kommer ikke så let til at lugte, derfor er det unødvendigt, at du vasker uldundertøj så ofte som andet vasketøj. En luftning på tørresnoren er ofte nok til at gøre ulden frisk igen.

Hos Billig-arbejdstøj.dk har vi et stort udvalg i uldundertøj både de klassiske modeller og restpartier på tilbud.

Sorter efter
Produkter
(105)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(105)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk