Tjenertøj til skoler

Kigger du efter tjenertøj og pæne, skridhæmmende arbejdssko til du skal starte på erhvervsskolen som tjenerelev? Her hos Billig-arbejdstøj.dk kan du finde tjenerskjorter, tjenerveste, tjenerbukser, tjenerjakker, tjenerforklæder, tjener polo T-shirts, slips og butterfly til mænd og kvinder.

Arbejdstøj til tjenerelever

Til din læretid inden for tjernerfaget har du brug for at være ren i tøjet og præsentabel klædt, når du skal servicere gæsterne. Vi ved også, at budgettet til tjeneruniform ikke er så stort under uddannelse, derfor har vi samlet et prisvenligt udvalg af tjenertøj til kvinder og mænd fra mærker som Hejco, Kentaur, ID Identity, Segers med flere.

Skridhæmmende arbejdssko når du skal servere

Til dit arbejde som tjener får du brug for et par pæne, skridhæmmende arbejdssko, som giver dig maksimal komfort og god stødabsorbering. Du skal gå kilometervis af skridt i løbet af en arbejdsdag, derfor skal du have følelsen af at “kunne gå på månen” i et par super behagelige tjenersko. Billig-arbejdstøj.dk har mærker som Eurodan, Sanita, Sika, Jalas, Båstad og flere andre.

Kig nærmere her på siden hos Billig-arbejdstøj.dk og find det tjenertøj og de tjenersko, du bedst kan lide. Vi har både de sidste nye trends og billige restpartier.

Husk, vi véd en masse om krav til arbejdsbeklædning. Du er velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 9674 2030 eller info@billig-arbejdstoj.dk og få råd og vejledning om korrekt valg af arbejdsbeklædning til netop din branche.

Sorter efter
Produkter
(42)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(42)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk