TrustpilotGratis fragt over 499,-100 dages returretTryk & broderi - klik her
KundeserviceFind ordreLog indInkl. moms
Tryk & Broderi

Broderi og tryk på tøj

Arbejdstøj med logo gør firmaet synligt

En nem måde at profilere sig i forhold til omgivelserne er at få tryk på firmatøj, arbejdstøj og foreningstøj. Ingen er i tvivl om, hvor medarbejderne kommer fra, hvis de har tryk på arbejdstøjet. Det samme gør sig gældende, hvis der er tryk på firmatøj til kontorpersonale, konsulenter, sælgere, personale inden for detail og service, til kokke og tjenere, klinikpersonale samt plejepersonale. Som eksempel kan vi nævne, at trøjer med tryk, tryk på T-shirts og logo på håndværkeres firmatøj kan føre til, at firmaet bliver kontaktet og får flere ordrer - helt uden at bruge ekstra penge på markedsføring.

Når du køber arbejdstøj, kokketøj, tjenertøj, kliniktøj, sportstøj, profiltøj caps, forklæder og tasker her hos Billig-arbejdstøj.dk, kan du samtidig få logo på tøjet, da vi udfører både tryk og broderi her i huset. Det gør, at du får dit færdigtrykte eller broderede tøj leveret ekstra hurtigt og, at vi kan garantere en høj kvalitet udført af vore omhyggelige og detaljeorienterede medarbejdere. Er tøjet på lager, kan vi levere med logo ca. 4-5 hverdage efter, at du har godkendt korrekturen.​​​​​​​

Skal der tryk på tøj eller broderi på tøj?

Om dit logo eller teksten skal trykkes eller broderes på tøjet, hvor det skal placeres, og hvilken størrelse det skal have, skal vi nok guide dig i. Men vi kan fortælle dig, at til arbejdstøj, kokketøj og foreningstøj anvender vi både tryk og broderi. Vi sørger for, at trykket er i en kvalitet, der egner sig til vask ved samme temperaturer som tøjet.

Er det profiltøj - altså pænt tøj til brug på kontoret, i hotelreceptioner, tjenertøj eller kliniktøj, så kan vi både anbefale tryk og broderi på tøjet. Med brodering opnår du et eksklusivt, lidt 3-dimensionelt udseende. Broderiet kan være blankt eller mat i udtrykket og vælges ud fra kvaliteten på tøjet og dine ønsker. Det er meget velegnet til strik og fleece.

Jeg vil vide mere om trykmetoder, broderi og placering

Sådan er processen, når du køber tøj med tryk

Erhvervskunder og foreninger kan få tryk og broderi på tøjet her. Er du privatkunde og ønsker tryk på tøjet, kan du vælge, at tøjet skal leveres til en alternativ leveringsadresse. På den måde kan du selv få et trykkeri til at trykke på tøjet.

Du kan ikke returnere tøj med tryk eller broderi - i stedet har du mulighed for at bestille tøjet og prøve det inden tryk, hvis du er i tvivl om størrelsen. Du placerer en almindelig ordre via hjemmesiden på de varer, du ønsker at prøve. Når vi modtager varerne retur fra dig, får du en kreditnota. Returneringsfristen er 14 dage, og du kan anvende den medsendte returlabel. Tøjet skal leveres tilbage ubrugt og gerne i den originale indpakning.

Vi sender ikke fysiske prøver ud med tryk eller broderi, men du vil altid få en gratis korrektur tilsendt på mail, hvor dit logo er placeret på det produkt, du ønsker.

Tryk på forklæde
tryk på T-shirt
Tryk på arbejdstøj
Broderi på arbejdstøj
Broderi på tøj
Broderi på arbejdstøj
Tryk på T-shirt

T-shirt med tryk

T-shirten kan bruges til arbejdstøjet, som pleje- og kliniktøj, som kokke- og tjenertøj, i foreninger til sport og fritid. Kort sagt kan tryk på T-shirts, en T-shirt med print, tryk eller broderi anvendes næsten alle steder, og det er en overkommelig måde at profilere sig på.

Polo med tryk

Polo med tryk

En polo shirt med tryk er pæn som profilbeklædning til kontorpersonale og sælgere, ligesom den kan bruges i mere strækbart materiale til sports- og fritidsbrug. Den klassiske polo med tryk er også behageligt arbejdstøj til klinik- og sundhedspersonale.  


skjorte med logo

Skjorte med logo

Kontorpersonale og sælgere med tryk på skjorter profilerer sig præsentabelt og synligt. Logo på skjorter gør også firmaet synligt, hvis der er tale om tjenerskjorter, kokkeskjorter og arbejdsskjorter.

Bukser med tryk

Bukser med logo

Om det er arbejdsbukser, kokkebukser, tjenerbukser, klinikbukser eller profilbukser til kontorpersonale og sælgere, så kan vi guide dig til at vælge de bukser, hvor tryk eller broderi kan placeres pænt.

Sweatshirt med print

Sweatshirt med tryk

En behagelig sweatshirt med eller uden lynlås er god at få trykt eller broderet logo på. Sweatshirt med print, tryk og broderi kan bruges som arbejdstøj, pleje- og kliniktøj, profiltøj sportstøj og foreningstøj. Trøjer med tryk er oplagte som blikfang.

Hoodie med tryk

Hættetrøje med tryk

En hoodie med print kan bruges som arbejdstrøje, sportstøj og foreningstøj, pleje- og kliniktøj såvel som profiltøj. En hoodie med tryk eller broderi er en oplagt mulighed for synlig profilering.

Tryk på jakker

Jakker med tryk

Uanset om det er en almindelig jakke eller en softshell med tryk, så er det en oplagt profilering, fordi jakken er det yderste lag tøj. Logo er en mulighed på vinterjakker. Broderi på jakker er også en god løsning. Jakker med logo kan bestå af vinterjakker, kokkejakker, arbejdsjakker, jakker til sport og fritid samt profiljakker til sælgere eller kontorpersonale.

Forklæde med tryk

Forklæde med tryk

Et kokkeforklæde med tryk er ikke kun for kokke, bagere og slagtere, men kan også bruges, hvis du arbejder i en café og som tjener. Et forklæde med print af navn og logo er både praktisk og flot. Og forklæder kan fås lige fra klassiske hvide til dem med smarte detaljer i kontrastfarver og i læder.


Kasket med tryk

​​​​​​​Kasket med tryk

En kasket eller cap med tryk er god at dele rundt som gimmick ved arrangementer. Men du kan også få logo på kokkehuer og caps til tjenere, til håndværkere og foreninger.
​​​​​​​Giv fotoklubben eller et hold golfspillere caps med logo - så er det nemt at se, hvem de bliver sponsoreret af.

Sæt pris på tryk og broderi

Her kan du se eksempler på, hvad tryk og broderi på tøj kan koste. Det gælder både for antal, men også for placering såvel som det, der skal trykkes eller broderes på.

Du skal vide, at det kan betale sig at købe ekstra logoer til tryk, da der er mængderabat på dem. Vi kan sagtens opbevare de ekstra logoer for dig. På den måde er det ekstra hurtigt at få færdigtrykt tøj leveret, næste gang du får behov for det.

​​​​​​​

Fortæl os, hvad du skal bruge

For at vi kan give dig et uforpligtende tilbud, vil det være en hjælp, hvis du svarer på spørgsmålene herunder. Vi svarer på din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.

Hvis du allerede véd, hvilket tøj, du ønsker tryk eller broderi på, gør du sådan

​​​​​​​Udfør din bestilling via webshoppen og vælg “Ønsker tryk - kun for erhverv og foreninger” eller “Ønsker broderi - KUN for erhverv og foreninger”. Herefter sender du logoet i vektorgrafik, som AI, EPS eller PDF format til erhverv@billig-arbejdstoj.dk, og efterfølgende kontakter vi dig med et tilbud på tryk/broderi.​​​​​​​

Vi er klar til at hjælpe dig

Holdet i kundeservice erhverv svarer dig gerne på spørgsmål om tryk og broderi. Kontakt os på mail erhverv@billig-arbejdstøj.dk eller på telefon 9674 0000.

Kundeservice erhverv hos Billig-arbejdstøj.dk

Gitte, Jette, Hanna, Maren, Mette, Aksel, Lisselotte, Jon, Camilla og Felicia

Har du brug for hjælp?