TrustpilotGratis fragt over 499,-100 dages returretTryk & broderi - klik her
KundeserviceFind ordreLog indInkl. moms
Billig-arbejdstøj.dk
Favoritter
Gå til betaling
  Total0,00 kr.
  ForsendelseGratis
  Total inkl. moms0,00 kr.
  Heraf moms0,00 kr.
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  Mærker

  Mærker

  Når du kigger dig omkring her hos Billig-arbejdstøj.dk vil du erfare, at vi har utallige mærker i webshoppen, både kendte og knap så kendte. Af og til dukker der også nye mærker op med spændende beklædning og fodtøj til herrer, damer og børn.

  Prøv et nyt mærke og gør dig dine egne erfaringer - det kan nemt gå sådan, at du bliver positivt overrasket over et eller andet i tøjets eller fodtøjets pasform, teknologi eller egenskaber, der gør, at du får lyst til at købe mere i dette mærke.

  Kendte mærker i arbejdstøj

  Inden for kategorien arbejdstøj er det mærker som Blåkläder, Fristads, Kansas, Mascot, Snickers, FE Engel Workwear, Carhartt Workwear, Helly Hansen Workwear, L.Brador, Portwest, Tranemo, Kramp og mange flere, der dominerer. Det er kendte mærker, hvor tøjet har gode egenskaber og høj slidstyrke.

  Leder du efter et bestemt mærke i kokketøj og tjenertøj?

  Så er det et slaraffenland af mærker, vi kan tilbyde dig. Der er rig mulighed for at vælge tøjet, der passer bedst til dig, der arbejder som kok eller tjener. Uanset om du ønsker farver på eller det skal være hvidt. Det kan også være detaljerne og pasformen, der sætter prikken over i’et. Nogle af de brands, vi har størst udvalg af i kokke- og tjenertøj er Kentaur, Chaud Devant, ID Identity, Segers og Nybo Workwear. Derudover kan du få tøj i mærkerne Karlowsky, Portwest, Projob, Stuff Design, YOU og mange flere, som får dig til at fremstå professionel i påklædningen.

  Mange mærker i plejetøj og kliniktøj

  Udover de kendte mærker som Hejco, Kentaur og Nybo Workwear kan vi anbefale arbejdstøj til pleje- og klinikbranchen fra Craft, ID Identity, Clique, Segers og utallige andre. Valget er dit, og du kan vælge ud fra farver, egenskaber, funktionalitet og mærker - det kommer helt an på, hvad du sætter pris på ved dit tøj. Uanset mærke skal du først og fremmest føle dig tilpas i tøjet, så det giver dig størst mulig bevægelsesfrihed i arbejdet. Derudover kan det være typen af lommer, du har krav til, for at du kan have det nødvendige inden for rækkevidde.

  Flot profiltøj fra Craft, ID Identity og mange flere

  Og det kan vi love dig, at du kan finde her i webshoppen. Profiltøj skal kunne bruges på messe, på kontor, i en bank, hos en ejendomsmægler, i butik og andre steder, hvor arbejdstøjet skal være velegnet til et repræsentativt job. Nogle af mærkerne, du kan få her er Craft, ID Identity, Tee Jays, YOU, Cutter & Buck og Claire. Men det holder ikke alene ved det; andre brands kan være Kümmel, Claire Woman, Acode, Key West, Pitch Stone og Image Kompagniet. Du er nødt til selv at ose rundt i webshoppen for at finde det profiltøj, du har brug for - til gengæld vil du blive belønnet med tøj, du kan være bekendt at profilere dig og din virksomhed i.

  Sportstøj og fritidstøj i “cool” mærker

  En af de funktionaliteter, der bliver sat højest pris på inden for sportstøj og fritidstøj, er den svedtransporterende funktion, der gør tøjet cool. Og mærker som Clique, Geyser, ID Identity, Image Kompagniet, NewTurn med flere sætter denne funktion højt. Der er andre mærker, som mere dækker behovet for outdoortøj og jagtøj, som Pinewood, Deerhunter og Stormtech. Er det sportsgrene som golf byder Cutter & Buck på et professionelt udvalg eller inden for cykling kan det være Craft. Kig dig blot omkring i den sporty afdeling og find et mærke, der frister med lækkert og funktionelt tøj.

  Fodtøj til arbejde og fritid fra velkendte mærker

  Når du kigger efter sikkerhedsfodtøj til arbejde, kan det være Airtox, Albatros, Brynje, Jalas, Mascot, Monitor, Puma, Sika og Solid Gear og andre, der dukker frem. Allesammen mærker, hvor du kan vælge mellem forskellige sikkerhedsklasser, og om det skal være med sømværn og tåværn.

  Arbejdsfodtøj kan også være uden sikkerhed og beregnet til servicebranchen. Det kan være tjenerfodtøj, uniformssko, eller fodtøj til dig, der arbejder inden for pleje og klinik. Her vil vi nævne navne som fx Sika, Sanita, Sievi og Shoes For Crews. Dette fodtøj er skridsikkert og designet således, at du kan holde til at stå og gå i timevis.

  Gummistøvler, arbejdsstøvler og sikkerhedstræsko kan du også finde i sortimentet. Her hedder nogle af mærkerne Solid Gear, Sievi, Viking Footwear, Jalas, Mascot, Brynje,  Monitor og Blundstone. Til fritidsbrug og sportsbrug fører vi fodtøj i mærkerne Sika, Birkenstock, Merell, Viking Footwear, Sanita, Craft, Airtox, Under Armour og her kan vi blive ved med at nævne mærker. Du finder kun ud af sortimentet, ved at besøge afdelingen for fodtøj.

  Børnefodtøj skal mærkes godt

  Børnefodtøj skal sidde så godt, at barnet næsten ikke mærker, det har fodtøj på. At det tilligemed er lidt opsigtsvækkende i farverne gør det ofte mere attraktivt for barnet. Her i webshoppen kan du finde sko og futter fra fx Bundgaard, Color Kids og FOOTI til de helt små børn. Til de lidt større er der gummistøvler, sko, sneakers og træsko fra Viking Footwear, FOOTI, DUNLOP og Mikk-Line, Sanita. “Gå” en tur i webshoppen sammen med dit barn og find det mærke i fodtøj, der falder bedst i jeres smag.

  Det er tilbehøret, der gør ‘et

  Vidste du, at du her i webshoppen kan få værnemidler og sikkerhedsudstyr? Vi har masker, visir, sikkerhedshjelme, briller og andet tilbehør, der gør dit arbejde mere sikkert. Mærkerne kan være 3M, Centurion, OX-ON, Portwest og flere andre mærker, der er eksperter på sikkerhedsområdet.

  Tilbehør kan også bestå af strømper og undertøj fra Claudio, Craft, Helly Hansen Workwear, Klazig, ProActive by JBS og Niels Mikkelsen Underwear. Bælter og tasker kan du fx få fra  Clique, Stormtech og Carhartt Workwear.

  Tag på tur i webshoppen og put det i kurven, der tiltaler dig mest. Vi har tøj og fodtøj til mænd, kvinder og børn, og mærkerne er utallige.


  Kig i bogstavmenuen ovenfor og find det mærke du leder efter


  POPULÆRE VARER FRA FORSKELLIGE MÆRKER

  Blåkläder
  Blåkläder håndværkerbukser X1999, Marine/Sort
  Blåkläder håndværkerbukser X1999, Marine/Sort
  1.599,00 kr.
  Arbesko
  Arbesko Ortholite® X40 Indlægssåler, Sort
  Arbesko Ortholite® X40 Indlægssåler, Sort
  179,00 kr.
  Blundstone
  Blundstone 122 sikkerhedsstøvler S3, Brun
  Blundstone 122 sikkerhedsstøvler S3, Brun
  1.499,00 kr.
  Clique
  Clique New Classic T-shirt, Sort
  Clique New Classic T-shirt, Sort
  Fra
  79,00 kr.
  Dunderdon
  Restparti
  Spar 68%
  Dunderdon P12 denim håndværkerbukser, Stonewashed
  Dunderdon P12 denim håndværkerbukser, Stonewashed
  399,00 kr.
  1.269,00 kr.
  Har du brug for hjælp?