Mærker

Mærker

Når du kigger dig omkring her hos Billig-arbejdstøj.dk vil du erfare, at vi har utallige mærker i webshoppen, både kendte og knap så kendte. Af og til dukker der også nye mærker op med spændende beklædning og fodtøj til herrer, damer og børn.

Prøv et nyt mærke og gør dig dine egne erfaringer - det kan nemt gå sådan, at du bliver positivt overrasket over et eller andet i tøjets eller fodtøjets pasform, teknologi eller egenskaber, der gør, at du får lyst til at købe mere i dette mærke. 

Kendte mærker i arbejdstøj

Inden for kategorien arbejdstøj er det mærker som Blåkläder, Fristads, Kansas, Mascot, Snickers, Engel Workwear, Carhartt Workwear, Helly Hansen Workwear, L.Brador, Portwest, Tranemo, Westborn, Kramp og mange flere, der dominerer. Det er kendte mærker, hvor tøjet har gode egenskaber og høj slidstyrke.

Leder du efter et bestemt mærke i kokketøj og tjenertøj?

Så er det et slaraffenland af mærker, vi kan tilbyde dig. Der er rig mulighed for at vælge tøjet, der passer bedst til dig, der arbejder som kok eller tjener. Uanset om du ønsker farver på eller det skal være hvidt. Det kan også være detaljerne og pasformen, der sætter prikken over i’et. Nogle af de brands, vi har størst udvalg af i kokke- og tjenertøj er Karlowsky, Kentaur, ID Identity, Segers og Nybo Workwear. Derudover kan du få tøj i mærkerne Portwest, Projob, YOU, Sunwill og mange flere, som får dig til at fremstå professionel i påklædningen.

Mange mærker i plejetøj og kliniktøj

Udover de kendte mærker som Kentaur, Nybo Workwear og Karlowsky kan vi anbefale arbejdstøj til pleje- og klinikbranchen fra ID Identity, Invite, Hejco, Clique, Segers og utallige andre. Valget er dit, og du kan vælge ud fra farver, egenskaber, funktionalitet og mærker - det kommer helt an på, hvad du sætter pris på ved dit tøj. Uanset mærke skal du først og fremmest føle dig tilpas i tøjet, så det giver dig størst mulig bevægelsesfrihed i arbejdet. Derudover kan det være typen af lommer, du har krav til, for at du kan have det nødvendige inden for rækkevidde.

Flot profiltøj fra ID Identity, Clique, Cutter & Buck og mange flere

Og det kan vi love dig, at du kan finde her i webshoppen. Profiltøj skal kunne bruges på messe, på kontor, i en bank, hos en ejendomsmægler, i butik og andre steder, hvor arbejdstøjet skal være velegnet til et repræsentativt job. Nogle af mærkerne, du kan få her er Craft, Tee Jays, YOU og Nimbus. Men det holder ikke alene ved det; andre brands kan være Kümmel, Claire Woman, Pitch Stone og Sunwill. Du er nødt til selv at ose rundt i webshoppen for at finde det profiltøj, du har brug for - til gengæld vil du blive belønnet med tøj, du kan være bekendt at profilere dig og din virksomhed i.

Sportstøj og fritidstøj i “cool” mærker

En af de funktionaliteter, der bliver sat højest pris på inden for sportstøj og fritidstøj, er den svedtransporterende funktion, der gør tøjet cool. Og mærker som Craft, Clique, ID Identity, Tee Jays, Pitch Stone med flere sætter denne funktion højt. Der er andre mærker, som mere dækker behovet for outdoortøj og jagtøj, som Pinewood, Deerhunter, Seeland og Northern Hunting. Er det sportsgrene som golf byder Cutter & Buck på et professionelt udvalg eller inden for cykling kan det være Vangàrd. Kig dig blot omkring i den sporty afdeling og find et mærke, der frister med lækkert og funktionelt tøj.

Fodtøj til arbejde og fritid fra velkendte mærker

Når du kigger efter sikkerhedsfodtøj til arbejde, kan det være Sika, Jalas, Atlas, Airtox, Euro-Dan, Brynje og andre, der dukker frem. Allesammen mærker, hvor du kan vælge mellem forskellige sikkerhedsklasser, og om det skal være med sømværn og tåværn.

Arbejdsfodtøj kan også være uden sikkerhed og beregnet til servicebranchen. Det kan være tjenerfodtøj, uniformssko, eller fodtøj til dig, der arbejder inden for pleje og klinik. Her vil vi nævne navne som fx Sika, Sanita, Sievi, Codeor, Birkenstock og Shoes For Crews. Dette fodtøj er skridsikkert og designet således, at du kan holde til at stå og gå i timevis.

Gummistøvler, arbejdsstøvler og sikkerhedstræsko kan du også finde i sortimentet. Her hedder nogle af mærkerne Sievi Solid Gear, Viking Footwear, Jalas, Mascot, Brynje og Blundstone. Til fritidsbrug og sportsbrug fører vi fodtøj i mærkerne Sika, Birkenstock, Merell, MBT, Sanita, Craft, Gateway1, Viking Footwear og LaCrosse - her kan vi blive ved med at nævne mærker. Du finder kun ud af sortimentet, ved at besøge afdelingen for fodtøj.

Børnefodtøj skal mærkes godt

Børnefodtøj skal sidde så godt, at barnet næsten ikke mærker, det har fodtøj på. At det tilligemed er lidt opsigtsvækkende i farverne gør det ofte mere attraktivt. Der findes gummistøvler, sko, sneakers og træsko fra Viking Footwear, Rubber Duck, Keen og DUNLOP. “Gå” en tur i webshoppen sammen med dit barn og find det mærke i fodtøj, der falder bedst i jeres smag.

Det er tilbehøret, der gør ‘et

Vidste du, at du her i webshoppen kan få værnemidler og sikkerhedsudstyr? Vi har masker, visir, sikkerhedshjelme, briller og andet tilbehør, der gør dit arbejde mere sikkert. Mærkerne kan være Portwest, Centurion, OX-ON, Wiley X, Kask og flere andre mærker, der er eksperter på sikkerhedsområdet.

Tilbehør kan også bestå af strømper og undertøj fra Worik, Klazig, Joha, UphillSport, Jack & Jones, ProActive by JBS, Decoy. Bælter og tasker kan du fx få fra Carhartt, Clique, Stormtech og Craft.

Tag på tur i webshoppen og put det i kurven, der tiltaler dig mest. Vi har tøj og fodtøj til mænd, kvinder og børn, og mærkerne er utallige.