Kansas

Er du en af dem, der foretrækker Kansas arbejdstøj, så skal du kigge her på siden hos Billig-arbejdstøj.dk. Du kan kan finde arbejdsbukser, arbejdsjakker, arbejdsoveralls, kedeldragter, arbejdsshorts, T-shirts og sweatshirts med mere fra Kansas til både herrer og damer.

Kansas arbejdstøj til forskellige brancher

Uanset om du arbejder inden for industri, servicefag, elektronisk produktion, fødevareindustri eller som håndværker, så vil Kansas kunne dække dit behov for arbejdstøj. Kansas har også en serie arbejdstøj med høj synlighed for dig, der arbejder på trafikerede steder.

“Alle” kender Kansas arbejdstøj, som blev introduceret i Danmark i 1952, og gennem de næste 20 år gik Kansas hen og blev førende inden for arbejdstøj. I 2005 blev de to brands Kansas og Fristads lagt sammen. I dag kører Kansas igen som eget mærke, der er ensbetydende med klassisk arbejdstøj i god og slidstærk kvalitet kombineret med den nyeste produktudvikling.

Se dig omkring her hos Billig-arbejdstøj.dk og find Kansas arbejdstøj til kvinder og mænd - både de sidste nye trends og billige restpartier på tilbud.

Kansas

Sorter efter
Produkter
(425)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(425)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk