Kansas kedeldragter

Undgå at dit almindelige arbejdstøj bliver beskidt med en kedeldragt fra Kansas. Tag et kig på vores sortiment af kedeldragter - til mange forskellige formål.

Vælg kategori
10 Resultater
Kansas Icon One kedeldragt, Mørk Marine Kansas Icon One kedeldragt, Mørk Marine Kansas Logo
Lageroprydning
Udsolgt
Fra 1.589,00 kr.
Fra 1.271,20 kr.
Kansas Icon One kedeldragt, Sort Kansas Icon One kedeldragt, Sort Kansas Logo
Lageroprydning
Udsolgt
1.589,00 kr.
1.271,20 kr.
Kansas Icon One kedeldragt, Blå Kansas Icon One kedeldragt, Blå Kansas Logo
Udsolgt
1.559,00 kr.
1.247,20 kr.
Kansas Icon kedeldragt, Sort/Grå Kansas Logo
Udsolgt
1.609,00 kr.
1.287,20 kr.
Kansas Icon One kedeldragt, Marine Kansas Icon One kedeldragt, Marine Kansas Logo
Udsolgt
1.559,00 kr.
1.247,20 kr.
Kansas Icon One kedeldragt, Hvid Kansas Icon One kedeldragt, Hvid Kansas Logo
Udsolgt
1.559,00 kr.
1.247,20 kr.
Kansas Icon kedeldragt, Marine/Kongeblå Kansas Icon kedeldragt, Marine/Kongeblå Kansas Logo
Lageroprydning
Udsolgt
1.609,00 kr.
1.287,20 kr.
Kansas Icon One kedeldragt, Kongeblå Kansas Icon One kedeldragt, Kongeblå Kansas Logo
Udsolgt
1.589,00 kr.
1.271,20 kr.
Kansas Icon One kedeldragt, Sort Kansas Icon One kedeldragt, Sort Kansas Logo
Udsolgt
1.559,00 kr.
1.247,20 kr.
Kansas Icon kedeldragt, Grå/Sort Kansas Icon kedeldragt, Grå/Sort Kansas Logo
Udsolgt
1.609,00 kr.
1.287,20 kr.

Kedeldragter fra Kansas til arbejde

Kansas kedeldragter er velegnet til arbejdsbrug. De giver dig god bevægelsesfrihed, beskytter hele kroppen og dermed bliver du hverken beskidt eller kold på ryggen, maven og andre steder, da den ikke deler sig på midten. En anden fordel ved at bruge Kansas kedeldragter som overtræk er, at du beskytter dit almindelige arbejdstøj, så det ikke bliver beskidt. Derfor kan kedeldragter fra Kansas let medbringes i bilen og hurtigt trækkes uden over dit tøj, hvis du for eksempel skal du i en stald, skal læsse varer af eller lignende. Vores kedeldragter er slidstærke, så de kan holde til arbejdet.

Forskellige typer Kansas kedeldragter

Kansas tilbyder kedeldragter, der egner sig til arbejde i industrien, til håndværkere, til servicemedarbejdere eller til fritidsbrug. Du kan bruge kedeldragter fra Kansas sammen med vores øvrige udvalg af Kansas arbejdstøj og sikkerhedssko, så du er godt beskyttet og klædt på til beskidte arbejdsopgaver.

Vi tilbyder kedeldragter i 100% bomuld, som er et godt valg, hvis du svejser. Bomuld indeholder nemlig den egenskab, at det kan modstå gnister, så det ikke smelter ved kontakt med gnister eller gløder. Vælg en brandhæmmende svejsekedeldragt i kraftigt, slidstærkt materiale med god komfort, hvis du er i risiko for at blive udsat for varme, ild og gnister.

Arbejder du i rigtig koldt vejr, kan en varm vinterkedeldragt fra Kansas være den rigtige løsning. Kansas termokedeldragter er gode til at holde din krop varm, fordi den ikke skiller på midten. De er både åndbare, vind- og vandtætte. En Kansas termokedeldragt kan bruges til udendørs arbejde og mange anvender den også, når de kører på knallert, idet den er varm, kan holde vand og vind ude, og tøjet er rent og tørt indenunder, når du tager den af.

Stil krav til din kedeldragt

Udvalget af Kansas kedeldragter byder på kedeldragter i mange farver. Du kan få de klassiske farver som blå, sort og grå. Den fluorescerende gule eller orange farve er god, hvis du arbejder i trafikerede områder, hvor synlighed er et krav. Ved at vælge en kedeldragt fra Kansas, der er certificeret med EN 20471 reflekser, er du sikret høj synlighed.

Nogle kedeldragter fra Kansas er fremstillet med forstærkninger på knæ, lommer og andre steder, der er særlig udsat for slid. Andre Kansas kedeldragter har let adgang til benklæderne inde under kedeldragten, så du kan indsætte knæpudelommer, hvis du udfører meget knæliggende arbejde. En ekstra detalje kan være ergonomisk formede bukseben, justerbar benlængde eller elastik i livet, som gør, at kedeldragten sidder godt på dig.

Derudover skal en kedeldragt også være funktionel, så du har plads til nøgler, telefon, blyant og andet som letter dit arbejde. Ofte er kedeldragterne udstyret med brystlommer, forlommer, baglommer, lårlommer og tommestoklommer, hvor der er god plads til disse ting.

Kansas kedeldragter - kedeldragter med høj komfort og god pasform!

Kansas kedeldragt størrelseguide

Under hvert produkt finder du et måleskema, hvor du kan blive guidet til at vælge den rigtige størrelse i din kedeldragt, ligesom du finder en størrelsesguide til, om kedeldragten er lille, mellem eller stor i størrelsen, hvilket også kan hjælpe dig til at bestille den rigtige størrelse i første omgang. Hvis du er i tvivl om størrelsen, kan du kontakte vores kundeservice på mail info@billig-arbejdstøj.dk eller ringe på tlf. 9674 2030, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Tag et kig her i webshoppen og find den Kansas kedeldragt eller termokedeldragt, som du kan bruge.