Kansas hættetrøjer

Er du typen, der er vild med hættetrøjer eller hoodies, så kan du få Kansas hættetrøjer her. Til arbejde er en Kansas hoodie behagelig, blød og ikke mindst så slidstærk, at du kan bruge den til hårdt arbejde. Køb din Kansas hættetrøje her.

Vælg kategori
4 Resultater
Kansas Icon X hættetrøje med lynlås, Mørkegrå Kansas Icon X hættetrøje med lynlås, Mørkegrå Kansas Logo
Restparti
Spar 55%
Udsolgt
249,00 kr.
Førpris: Pris nedsat fra 549,00 kr. til
Du sparer: 300,00 kr.
199,20 kr.
Førpris: Pris nedsat fra 439,20 kr. til
Du sparer: 240,00 kr.
Kansas Icon X hættetrøje med lynlås, Mørk Marine Kansas Icon X hættetrøje med lynlås, Mørk Marine Kansas Logo
Restparti
Spar 55%
Udsolgt
249,00 kr.
Førpris: Pris nedsat fra 549,00 kr. til
Du sparer: 300,00 kr.
199,20 kr.
Førpris: Pris nedsat fra 439,20 kr. til
Du sparer: 240,00 kr.
Kansas Evolve Craftsmen hættetrøje, Mørkegrå/Grå Kansas Evolve Craftsmen hættetrøje, Mørkegrå/Grå Kansas Logo
Udsolgt
669,00 kr.
535,20 kr.
Kansas Crafted Gore Windstopper hættetrøje, Sort Kansas Crafted Gore Windstopper hættetrøje, Sort Kansas Logo
Udsolgt
1.649,00 kr.
1.319,20 kr.

Kansas hættetrøje er velegnet til arbejde

Find Kansas hættetrøjer og hoodies her på siden. Kansas hættetrøjer er praktisk til de dage, hvor det er for varmt med en jakke, men for koldt uden jakke. De er også gode til de helt kolde dage, som et mellemlag mellem T-shirt og jakke. De kan både bruges inde og ude. Her på siden finder du et stort udvalg af Kansas hættetrøjer i forskellige farver, såsom grå, sort og blå.

Gode funktioner og egenskaber i en Kansas hættetrøje

En Kansas hættetrøje kan både være smart, stilfuld og moderne samtidig med at være yderst behagelig og afslappet. Vi har et udvalg af forskellige modeller fra helt klassiske hættetrøjer til hættetrøjer med mere moderne og kropsnær pasform. Du kan også finde hættetrøjer fra Kansas med forskellige egenskaber og funktioner som gennemgående lynlås og lommer. Nogle har justerbar hætte med snøre, så du kan justere hætten til, som du ønsker, og dermed beskytte dig mod vind og vejr.

Hættetrøjerne betegnes også som sweatshirts. De kan have flere forskellige lommer alt efter hvilken model, du vælger. Vores udvalg af sweatshirts med gennemgående lynlås har oftest to åbne forlommer. Er hættetrøjen uden lynlås, er der oftest en kængurulomme foran. Vi kan også tilbyde sweatshirts uden lommer.

Tag et kig på siden og køb en billig Kansas hættetrøje med eller uden lynlås, med eller uden lommer. Billig-arbejdstøj.dk har et udvalg af de nyeste trends fra Kansas i høj kvalitet.