TrustpilotGratis fragt over 499,-100 dages returretTryk & broderi - klik her
KundeserviceFind ordreLog indInkl. moms

Retur, reklamation, gaveombytning

Vi har 100 dages returret på alle varer - også gaver.

Hvis du ønsker at bytte en gave, skal du bare returnere den til os. Varen skal være ubrugt og ren. Udfyld retursedlen og brug returlabelen, som var med i pakken da vi sendte den til gavegiveren. Hvis du ikke har fået papirerne med gaven, er det vigtigt, at du vedlægger en seddel med ordrenummeret i returpakken, så vi kan finde ordren i vores system. Mangler du en returlabel, kan vi sende en til dig på mail. Læs eventuel mere om returnering længere oppe på siden.

Vi tilbagebetaler pengene til den betalingsmetode, der er brugt til bestilling af ordren. Du skal bestille den nye vare på webshoppen som en ny ordre. Du er velkommen til at bruge koden til fri fragt, som er oplyst på returinformationen som er sendt med i pakken. Såfremt du mangler koden er du velkommen til at kontakte os.

Vi kan desværre ikke sætte pengene tilbage til et andet kort eller kontonummer. Du skal derfor selv aftale med gavegiveren, hvordan I ordner afregningen.

Hvis du har købt varer black friday med rabat, og ønsker at ombytte varen til en anden størrelse skal du gøre følgende:

Lav den nye ordre på siden med den størrelse du ønsker at købe i stedet for, som ved en almindelig retursag. Tilføj en kommentar til ordren - “Black friday ombytningsrabat”’ så standser den i vores system og vi retter prisen på den pågældende vare. Vi hæver ikke pengene for din ordre før vi sender ordren afsted, så vi nedregulerer blot det beløb vi hæver fra dit kort. 

Husk der er en fragtfri kode på din returseddel i pakken du er velkommen til at benytte til den nye ordre. 

Den vare du sender retur vil du få det beløb retur for som du har betalt for varen. Bruger du vores returlabel modregner vi de 39,- som denne koster at benytte.

100 dages returret på alt
Der er 100 dages fuld returret på alle varer - også nedsatte varer og restpartier.

Ombytning
For at få varen i anden størrelse eller model, skal du lave en ny bestilling i webshoppen. Varer som ikke passer skal returneres. Se hvordan herunder.

Der er vedlagt en kode til fri fragt i returinformationen, som du finder på papirerne i din pakke. Den kan bruges til din nye ordre. Det gælder dog ikke til privatomdeling, men ved levering til pakkeshop.

Returnering
Alle varer der returneres til os i ubrugt stand behandles hurtigst muligt. Der laves en kreditnota og pengene tilbageføres til den betalingsmulighed, der er brugt ved bestilling.

Tilbagebetaling
Pengene tilbageføres til den betalingsmulighed, der er brugt til betalingen.

Emballage
Varen skal være ubrugt og gerne i originale emballage. Varen skal pakkes ind i en yderpose/-kasse, hvorpå returlabelen påklistres.
Sko skal være i original skoæske/emballage og pakkes ind i en yderpose/-kasse, hvorpå returlabelen påklistres. Forsendelsesemballagen skal være forsvarlig lukket.

Returlabel
Vi har vedlagt en returlabel, når du modtager din ordre, som koster 39 kr. at benytte. Returfragten fratrækkes det beløb, der returneres til dig.

Returnering af flere ordrer
Varer fra flere forskellige ordrer må gerne sendes samlet i én pakke. Husk at vedlægge følgesedlerne fra alle ordrer i pakken og brug kun én returlabel. På den måde betaler du kun én returfragt på 39 kr.

Afleveringssted
Pakken skal indleveres hos en PostNord pakkeshop.

Reklamation
Inden reklamationer og fejlleverancer returneres, skal du sende en mail til os på info@billig-arbejdstoj.dk. Husk at medsende billede og oplysninger om reklamationen, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Vi har vedlagt en returlabel i kassen, som koster 39 kr. at bruge. Returfragten fratrækkes det beløb, der returneres.

Hvis du ikke har en returlabel, kan du få en tilsendt på mail, såfremt du kontakter os på mail, chat eller telefon.

Nej, vi har vedlagt en returlabel i kassen, som koster 39 kr. at bruge. Returfragten fratrækkes det beløb, der returneres.

Hvis du bruger den vedlagte returlabel, skal returpakken indleveres i en PostNord pakkeshop.

Du kan også returnere din pakke på vores lager i Spjald. Læs mere om tilbagelevering af pakker på vores lager på denne side.

En returpakke må ikke veje over 20 kg. Hvis den gør det, skal den deles op i flere pakker. Mangler du en returlabel hertil kan du kontakte os på mail, chat eller telefon, så mailer vi en eller flere returlabels til dig.

Varer fra flere forskellige ordrer må gerne sendes samlet i én pakke. Husk at vedlægge følgesedlerne fra alle ordrer i pakken og brug kun én returlabel. På den måde betaler du kun for én returfragt på 39 kr.

Såfremt varen er ubrugt og med original label, behøver varen ikke at være i original emballage. Varen skal blot pakkes forsvarligt ind, når du returnerer den til os.

Det er ikke noget problem. Returafdelingen kan finde din ordre ud fra returlabelen.

Har du sendt varer fra flere ordrer i samme pakke, men har glemt at vedlægge sedlerne, så kontakt os på mail, chat eller telefon, så vi kan oprette en retursag.

Vi tilbyder desværre ikke at afhente returpakker på erhvervsadresser.

Pakken skal indleveres hos en PostNord pakkeshop eller på vores lager i Spjald. Læs mere om tilbagelevering af pakker på vores lager på denne side.

Er din vare gået i stykker eller har du fået leveret noget forkert? Så er vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig.

Inden du returnerer reklamationer og fejlleverancer, skal du sende en mail til os på info@billig-arbejdstoj.dk. Husk at medsende billede og oplysninger om reklamationen, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Hvis du modtager en beskadiget pakke, skal du enten nægte modtagelse, eller tage billeder af pakken i pakkeshoppen, hvor du får den udleveret. Er den leveret med modtager flex eller på adressen, så tag billeder af pakken med det samme, du ser, at den er beskadiget. Kontakt os herefter på mail og vedhæft billeder af pakken, så vi kan oprette en reklamationssag.

Hvis du vil annullere en ordre, skal du kontakte kundeservice på mail, chat eller telefon. Du må gerne bruger ordet "annullering", når du skriver til os, så vi kan prioritere din henvendelse.

Vi kan desværre ikke garantere, at vi når at stoppe din ordre inden afsendelse. Hvis den allerede er afsendt, kan vi trække pakken retur og lave en kreditnota. Så vil du få pengene tilbageført som beskrevet her.

Hvis du har købt en vare med rabat, og du ønsker at ombytte varen til en anden størrelse, skal du gøre følgende:

Returner varen du ikke skal bruge. Se øverst på denne side hvordan du gør dette.

Lav en ny ordre på webshoppen med størrelsen, du ønsker at købe i stedet for. Tilføj en kommentar til ordren, fx "Black friday ombytningsrabat". Så behandler vi ordren manuelt i vores system og retter prisen på den pågældende vare. Vi hæver ikke pengene for din ordre, før vi sender ordren afsted, så vi nedregulerer beløbet, vi hæver fra dit kort, til den oprindelige tilbudspris.
Der er en kode til fri fragt på din returinformation, som du finder på sedlen i pakken sammen med følgesedlen. Du er velkommen til at bruge koden til fri fragt på din nye ordre.

Du vil få det beløb retur, som du har betalt for varen, når du returnerer den. Bruger du vores returlabel modregner vi de 39 kr., som det koster at bruge den.

Har du brug for hjælp?