Fiskertøj til hårde vejrforhold

Fiskertøj til hårde vejrforhold

Er du fisker og lever af industrielt fiskeri, hvor du er udfordret i forhold til vejrforholdene? Så véd du om nogen, hvor nødvendigt, det er med tøj, der kan holde til ekstremt vejr og ikke mindst vand! Fiskertøj skal kunne holde dig varm og beskyttet mod kraftig vind og regn, som bare pisker ned og bliver ved og ved i det uendelige. Det vandtætte fiskertøj skal ligesom arbejdstøj være slidstærkt og kunne bruges igennem en hel arbejdsdag på havet.

Fiskertøj med vandtætte egenskaber

Først og fremmest skal fiskertøj kunne holde vandet ude. For at finde ud af det, kan du kigge efter vandsøjletryk i tøjet. Vandsøjletryk betyder, at jo højere tallet er, des mere vandtæt er tøjet. Vi anbefaler omkring 20.000 mm vandsøjletryk i regntøj til erhvervsfiskere. Her kan du læse mere om vandsøjletryk og åndbarhed i regntøj.

Certificeringen EN 343 i fiskertøj betyder, at det beskytter mod sne, regn, tåge samt fugtigt vejr, og er testet for vandtæthed og åndbarhed i klasse 1-4. Læs mere om certificering af arbejdstøj her.

Hvilket tøj bruger rigtige fiskere?

Til erhvervsfiskeri kan vi anbefale Elka Fishing Extreme. Det er en serie af vandtætte overalls, jakker, og busseronner. Fx kan fiskertøjet være fremstillet i slidstærkt og vandtæt PVC - selvfølgelig med et vandsøjletryk på 20.000 mm og med svejsede sømme. Noget af fisketøjet er også olie- og kuldebestandigt. Reflekser på fisketøj er også en mulighed, ligesom farverne kan være fluorescerende orange, som gør dig meget synlig. Er du mere til de naturlige farver som olivengrøn og marine, er det også en mulighed.

Udover Elka serien kan du finde vandtæt fiskertøj fra Ocean og andre mærker. Herunder har vi gjort det nemt for dig at finde et udvalg af forskellige slags fiskertøj:

Billede uden navn

Outdoor tøj til lystfiskeri

Er du lystfisker og vild med at sætte fiskestangen i vandet ved fiskesøen eller åen og trække fisk op til et godt måltid? Eller nyder du bare oplevelsen af at opholde dig i naturen som lystfisker? Så sætter du sikkert også pris på, at være klædt i tøj, der kan holde dig tør, varm og ventileret, så du kan nyde naturen uden at fryse eller svede. Her kan du tage et kik på vores udvalg af outdoortøj, der også klæ’r lystfiskere godt på.

Med denne lille guide, håber vi, det er lettere for dig at finde det rette fiskertøj, uanset om det er til professionelt fiskeri, eller om du skal bruge det på turen til fiskesøen eller ved havet.

Har du spørgsmål til arbejdstøj til fiskertøj?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til fiskertøj.

Kontakt kundeservice på info@billig-arbejdstoj.dk eller telefon 9674 2030.

Vi er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til lige netop dig.


Udvalgt fiskertøj