Information

Det er vores mission at sælge kvalitetsarbejdstøj til konkurrencedygtige priser.

BILLIG-ARBEJDSTOJ.DK tilbyder gode kundeoplevelser, i form af kombinationen af et højt produktkendskab, et højt serviceniveau og en førsteklasses betjening og service.

Vi opkøber restpartier af kvalitetsarbejdstøj, for at kunne tilbyde det til dig med gode rabatter - du kan typisk spare 50-75%.

Der ud over har vi et stort sortiment af arbejdstøj fra vores forskellige leverandører.

Vi sælger varerne på webshoppen og det betyder, at du i ro og mag kan sidde hjemme og gennemgå vores store produktprogram indenfor arbejdsbeklædning.

Hvis du har behov for hjælp i forbindelse med dit køb, kan du altid kontakte os på info@billig-arbejdstoj.dk eller på telefon 9674 2030 mandag-torsdag mellem kl. 8-16 og fredag mellem 8-15. 

Kig i menuen til venstre og find informationer om bl.a. handelsbetingelser, ean-betaling og vores personale. Nederst på siden kan du bl.a. læse vores blog, finde information omkring tryk og broderi samt ofte stillede spørgsmål. 

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk