Gummistøvleguide

Gummistøvleguide

Gode råd til materialevalg i gummistøvler

Har du nogensinde tænkt over forskellen på det materiale, gummistøvler er udført i? Materialet hænger nemlig sammen med både komfort, egenskaber og pris.

For at gøre det nemmere for dig at vælge gummistøvler har vi beskrevet materialet, så du får de støvler, der passer bedst til det, du skal bruge dem til.

Naturgummistøvler

Naturgummistøvler er behagelige, smidige, bløde, uden ftalater og andre skadelige tilsætningsstoffer. De er velegnede til at trave mange kilometer i. Det er holdbare gummistøvler, der kan tåle at blive brugt. Naturgummi skal rengøres og vedligeholdes jævnligt for ikke at tørre ud.

Naturgummistøvler

😐

😊

😄

Slidstyrke   X  
Bæredygtighed     X
Vedligeholdelsesfri X    
Komfort/fleksibilitet     X
Materialets vægt X    

 

Nitril gummistøvler

Gummistøvler i nitril er resistente over for animalske olier, gylle, syre og andre kemikalier. Nitril er et slidstærkt og rengøringsvenligt materiale og derfor velegnet på steder, hvor der stilles høje krav til hygiejne. Nitril gummistøvler er derfor velegnede til landbrug, rengøringsbranchen og i fødevareindustrien.

Nitrilgummistøvler

😐

😊

😄

Slidstyrke     X
Bæredygtighed X    
Vedligeholdelsesfri     X
Komfort/fleksibilitet   X  
Materialets vægt X    

 

PVC gummistøvler

PVC gummistøvler er prisbillige, formstøbte støvler, som kan være lidt skarpere i kanterne end naturgummi. PVC er vinyl, som er blødgjort. Nogle PVC støvler fås, så de er modstandsdygtig over for desinfektionsmidler, kemikalier, animalske- og vegetabilske olier, fedtstoffer og syre.

PVC gummistøvler

😐

😊

😄

Slidstyrke   X  
Bæredygtighed X    
Vedligeholdelsesfri     X
Komfort/fleksibilitet   X  
Materialets vægt   X  

 

PU gummistøvler

Gummistøvler i PU er slidstærke og har lang holdbarhed - faktisk tre gange så lang som PVC og naturgummi. PU er desuden et let og fleksibelt materiale, som er modstandsdygtig over for olier, fedt, gylle, syrer og kemikalier.

PU gummistøvler

😐

😊

😄

Slidstyrke     X
Bæredygtighed   X  
Vedligeholdelsesfri     X
Komfort/fleksibilitet   X  
Materialets vægt     X

 

Med denne forklaring om materialer i gummistøvler håber vi, det er nemt for dig at vælge typen, der passer til dig, hvadenten det er gummistøvler til arbejde, jagtgummistøvler, børnegummistøvler eller gummistøvler til haven. Her kan du kigge nærmere i udvalget af gummistøvler til damer, gummistøvler til herrer og gummistøvler til børn.

Har du spørgsmål til materialevalget i gummistøvler?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst til dine behov.

Du kan kontakte vores kundeservice på kundeservice på info@billig-arbejdstoj.dk eller telefon 9674 2030.

Vi er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til lige netop dig.


Udvalgte gummistøvler