Billede uden navn

Vil du være erhvervskunde hos Billig-arbejdstøj.dk?

Med en skræddersyet firmaaftale kan vi tilbyde et personligt sortiment af tøj til firmaer. Det gør det både nemt og overskueligt at bestille det rette arbejdstøj, når behovet opstår. Du får professionel rådgivning omkring arbejdstøj af en erhvervskonsulent, som guider dig igennem hele processen, fra valg af materialer til design, så du får den mest optimale løsning. 

Men det stopper ikke her. Vi går et skridt videre ved at tilbyde firmabeklædning med logo, der ikke bare ser professionelt ud, men også er funktionel og komfortabel. Det betyder, at uanset hvilken type tøj til virksomheden du har brug for, kan vi levere det i topkvalitet. Så hvis du vil spare tid, energi og ressourcer, er en firmaaftale med os den ideelle løsning. Med firmatøj med logo får du en komplet pakke, der inkluderer kvalitet og stil, skræddersyet til netop din virksomheds behov.

Easy Business 

Denne aftale er til virksomheden, som gerne vil have adgang til hele udvalget af basisvarer og restpartier. Easy Business-aftalen bliver sammensat specielt til dig sammen med en erhvervskonsulent fra Billig-arbejdstøj.dk, og den kan indeholde:

 • Inspiration fra hele udvalget på shoppen
 • Virksomhedens egen konto til køb af produkter 
 • Gode priser på hele shoppen
 • Mere for pengene, hvis du køber restpartier. Og husk, at varerne i et restparti fejler ikke noget, men er nedsat, fordi det kan være udgåede modeller, farver og størrelser
 • Mulighed for at gemme dine favoritter, så du hurtigt kan bestille varer, næste gang behovet opstår
 • Ét login til dig eller vedkommende, der skal bestille varer
Billede uden navn

B2B shop 

Denne aftale er til virksomheder, som har brug for et enkelt overblik og et individuelt sortiment. Løsningen er optimal, hvis virksomheden har 20+ ansatte med et personalebudget, og hvis du ønsker et begrænset udvalg for at ensarte firmatøjet.

 • Opbygning af virksomhedens “egen shop” sammen med en erhvervskonsulent
 • Et udvalgt sortiment, som gør firmatøjet ensartet
 • Medarbejder-login med personligt budget til de enkelte medarbejdere
 • Automatisk eller manuel godkendelse af ordre - alt efter, hvad du ønsker
 • En historik pr. medarbejder, der gør det er nemt at få et overblik 
 • Mulighed for at forskellige afdelinger kan få egne shops med et udvalg, der er tilpasset de enkelte afdelinger
Billede uden navn

Tryk og broderi er muligt uanset hvilken erhvervsløsning du vælger. Sæt virksomhedens fingeraftryk på firmatøjet med tryk eller broderi i form af virksomhedens logo, medarbejderens navn eller noget helt andet. Vi hjælper gerne!Udfylde formularen nedenunder og bliv kontaktet omkring vores erhvervsløsninger

 

Eller

Vores B2B afdeling står klar til at yde rådgivning og support. Du kan nemt tjekke priser og få et komplet overblik over din ordrehistorik samt ordrestatus. Vi tilbyder fakturabetaling, forudsat at du er kreditgodkendt. Bestil online når det passer dig, 24/7. Derudover tilbyder vi fleksible muligheder for prøveordre, afhentning, returnering syv dage om ugen.

Betingelserne for at blive fakturakunde.

Du kan ansøge om at handle som fakturakunde, hvis du køber ind for en virksomhed eller offentlig virksomhed/institution. CVR nummeret skal have eksisteret i minimum to år, før det kan blive godkendt. Virksomheden skal være beliggende i Danmark.

Klik her for at læse mere om betaling og hvordan du kan blive fakturakunde.Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen og høre nærmere, fra din kommende kontaktperson omkring de mange spændende muligheder.

Kontakt os mail erhverv@billig-arbejdstoj.dk eller på telefon 96740000

Billede uden navn
Billede uden navn