TrustpilotGratis fragt over 499,-100 dages returretTryk & broderi - klik her
KundeserviceFind ordreLog indInkl. moms

Betaling

På Billig-arbejdstøj.dk kan du betale med:
- Dankort, Visa/Dankort.
- Visa Electron
- MasterCard
- MobilePay
- PayPal
- EAN-nummer, hvis du er EAN-kunde

Hvis du ønsker at betale med faktura og har en bruger/konto hos os, skal du først sende en mail til erhverv@billig-arbejdstoj.dk.
Vi laver en kreditvurdering, herefter får du svar på om faktura er en mulig betalingsmetode for dig. Hvis det er, opsætter vi muligheden på din bruger, så du kan se betalingsmuligheden, næste gang du logger ind.

Har du ikke allerede en bruger hos os? Så må du gerne trykke på "Opret nyt bruger", hvor du i oprettelsen kan sætte flueben ved, at du ønsker, at betale med faktura.
Vi behandler din forespørgsel så hurtigt som muligt og oftest indenfor 24 timer på hverdage.

SCA-godkendelse af kortbetalinger
Fra 1/1-2021 er alle webshops underlagt den nye SCA standard ved kortbetalinger. Det betyder, at man enten skal bruge NemID app (ikke papkortet) eller SMS kode ved kortbetaling på en webshop. Det kaldes 3D-secure.

For at kunne bruge SMS-kode som verificering, skal dit telefonnummer først tilknyttes kortet. Når du har indtastet alle kortoplysninger, åbner en ny boks op. Her kan du vælge at godkende denne ene gang med NemID, eller trykke SMS+kode og oprette denne mulighed via det link, du får op. Det hurtigste er at vælge betaling med NemID.

Hvis du ønsker at oprette SMS+kode til verificering, kan du gøre det her.

Bemærk: Du kan ikke længere anvende NemID papkortet til godkendelse af køb på nettet. På grund af ny lovgivning kan du kun bruge NemID app eller NemID nøgleviser, hvis du bruger NemID til at godkende dit køb. Læs mere her.

Her kan du læse mere om SCA-godkendelse og MobilePay.

Ja, følg vejledningen herunder, hvis du vil handle med EAN-nummer:

- Læg de varer i kurven, som du du vil købe
- Gå til kurven.
- Udfyld dine oplysninger, vælg leveringsform og klik herefter på "Til kassen".
- Vælg "Jeg er ny kunde", hvis du ikke har login og password fra tidligere handler hos os.
- Vælg "EAN kunde" og udfyld oplysningerne:
E-mail - bekræftelsen sendes til denne e-mail adresse. Det skal være en offentlig mail til institution/virksomhed - ikke en privat mail.
Firmanavn - organisation/firmanavn.
Fornavn - kommer på som kontaktperson på fakturaen.
Efternavn - kommer på som kontaktperson på fakturaen.
Udfyld adresse, postnummer og by med organisation/firma oplysninger.
Telefon nr. - skal være et nummer, du kan kontaktes på ved spørgsmål om ordren. Helst ikke et hovednummer.
CVR - gyldigt CVR-nummer på 8 cifre
EAN - gyldigt EAN-nummer på 13 cifre
Vælg ja ved "Opret mig som bruger", hvis du eventuelt skal handle hos os en anden gang. Så sender vi dig et password, som du kan logge ind med sammen med din e-mail, næste gang, du vil handle. Det gør det hurtigere at gennemføre en ordre.
- Udfyld reference og kommentar. Referencen kan maks indeholde 30 tegn og bliver påført den elektroniske faktura. I kommentarfeltet kan du fx skrive, om pakken må stilles et sted, og dette gælder som en fuldmagt.
- Leveringsform - vælg leveringsform. Vælg kun pakkeshop, hvis der ikke kan leveres på faktureringsadressen.
- Betalingsmetode - vælg EAN (den eneste mulighed her).
- Sæt flueben i - "Ja, jeg godkender forretnings- og handelsbetingelserne".
- Hvis du ønsker at tilmelde dig nyhedsbrevet, kan du gøre det ved at sætte flueben ved "Modtag vores nyhedsbrev".
- Gå til betaling.

Ordren er godkendt, når du får et ordrenummer. Ordrebekræftelsen sendes til den e-mail, du oplyste. Her kan du se bestillingen og tjekke, om alle informationer er korrekte.
Du modtager en mail fra PostNord med info om levering af din ordre, så snart vi sender dine varer. En fakturakopi sendes på den e-mail, som du oplyste ved bestilling. Selve fakturaen sendes til dit EAN betalingssystem, når vi sender varerne.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail, chat eller telefon.

Hvis du har betalt med kort eller MobilePay, trækker vi først betaling for din ordre, når vi har sendt varen afsted fra vores lager.

Om aftenen/natten på den dag varen sendes afsted, vil du modtage en faktura, hvor der står "Faktura er betalt online".

Hvis du ønsker at handle hos os flere gange, er det muligt at få en firmaaftale. Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om mulighederne. Er du i en virksomhed, som ønsker at handle med fakturabetaling, kan du kontakte os for at blive oprettet i vores system.

Vi reserverer en vare til dig, når du lægger din ordre. Beløbet bliver først hævet om aftenen/natten, den dag, vi sender varen afsted til dig.

Hvis du annullerer din ordre, ophæves reservation af varen med det samme.
Hvis du kun annullerer dele af din ordre, ophæves reservation af de varer, du ikke ønsker. Men reservation af beløbet ophæves først efter nogle dage, i enkelte tilfælde helt op til 30 dage. Det afhænger af, hvilket betalingskort du har brugt, da du bestilte.

Vi kan desværre ikke ændre navnet på en faktura, når varerne er sendt.

Hvis det skal ændres, skal varerne bestilles på ny med de rigtige oplysninger, og de andre varer kan naturligvis returneres til os.

Når vi modtager varen, du har sendt retur, får du en kreditnota på email. Kreditnotaen sendes til samme email, som ordren er gennemført med ved bestilling.

Returbeløbet bliver tilbageført til samme konto/kort, som du brugte ved betaling.
Vi sender pengene med det samme, når vi har modtaget den returnerede vare. Men er der betalt med MasterCard eller lignende, gælder bankens regler for tilbagebetaling. Der går som regel 7-10 dage, inden pengene er på kortet. Ved Dankort betaling er pengene tilbage på kortet inden for 2-3 hverdage.

Du får automatisk vist priser inklusiv moms (25%) hos Billig-arbejdstøj.dk. Ønsker du i stedet at se priser eksklusiv moms, går du op i webshoppens øverste højre hjørne og vælger "Ex. moms." På mobil finder du funktionen i øverste venstre hjørne under de 3 streger (menu), og nederst vælger du "Ex. moms."

Har du brug for hjælp?