Arbejdstøj til gør-det-selv projekter

Har du arbejdstøj til gør-det-selv projekterne?

Det er populært som aldrig før selv at renovere huse, lejligheder og sommerhuse. Der skal nyt køkken eller badeværelse til, gulve skal brækkes op, og gulvarme etableres. Væggene skal have fjernet årtiers gammelt tapet - nu skal de i stedet spartles og males, og lofterne skal skiftes ud med nye typer. Måske har sommerhuset brug for en ny terasse, udekøkken eller et brændeskur. Gamle møbler skal have nyt liv med slibning og maling, og når arbejdet indendørs er overstået, skal haven trimmes, og plæneklipperen gøres klar. Jo, der er nok at tage fat på af spændende gør-det-selv projekter.

Er du typen, der elsker gør-det-selv projekter og gerne gør det gerne igen og igen? Så er spørgsmålet bare, om du har noget praktisk og slidstærkt gør-det-selv tøj - som får dig til at se så professionel ud, at du også udfører projektet med succes? Her får du vore anbefalinger til arbejdstøj, der lader gør-det-selv projektet blive til en leg, hvor du er godt beskyttet og kan arbejde effektivt.

Handyman og handywoman i gør-det-selv-tøj

Kender du udtrykket håndværkerrøv? Det får man let ved at bruge de udtjente cowboybukser til gør-det-selv arbejdet - og vi kan vel nok blive enige om, at det hverken er kønt eller smart! I stedet foreslår vi, at du bruger praktisk og behageligt arbejdstøj, der er designet til formålet. Men hvad skal sådan et sæt “rigtig” arbejdstøj så bestå af?

  • Arbejdsbukser til herrer eller arbejdsbukser til damer. Sådan et par rigtige arbejdsbukser kan holde til at blive vasket gang på gang og tåle at blive brugt til beskidt arbejde. Nogle er med forstærkninger på knæ og lommer samt med lommer til knæpuder.
  • Tænker du, at knæpuder er kun er for udstyrs-freaks? Så kan du godt tænke om igen, for de yder fuld beskyttelse til dine knæ, hvis du lægger gulv og udfører arbejde, hvor det er bedst at ligge på knæ.
  • Overalls til herrer eller overalls til damer er behagelige, fordi de beskytter ryggen mod kulde i og med, de ikke skiller på midten. En ekstra bonus er, at de ikke strammer ubehageligt om maven.
  • En blød skovmandsskjorte til herrer eller skovmandsskjorte til damer passer godt til arbejdsbukserne. Du ser smart ud, kan holde varmen, men har også mulighed for at smøge ærmerne op, hvis det bliver for varmt.
  • Arbejdstrøjer til herrer eller arbejdstrøjer til damer er en fællesbetegnelse for sweatshirts, hættetrøjer, fleecetrøjer, cardigans og striktrøjer. De kan både bruges alene eller over en arbejds T-shirt.
  • Arbejds T-shirts til herrer eller arbejds T-shirts til damer er gode at arbejde i om sommeren eller indenfor i varmen. Du kan få arbejds T-shirts i mange farver, modeller og materialer. Et tip er, at du vælger en bomulds T-shirt, hvis du arbejder med vinkelsliber og andet, der gnistrer, fordi stoffet ikke smelter. Til gengæld kan du med fordel vælge en T-shirt i svedtransporterende polyester om sommeren, fordi den tørrer hurtigt, når du sveder.
  • Yderst kan en arbejdsjakke til herrer eller arbejdsjakke til damer være nødvendig, hvis du arbejder udenfor. Om den skal være tyk eller tynd, ja, så kan du finde den her. Du kan få klassiske arbejdsjakker, pilotjakker, softshelljakker, strikjakker, termojakker, vinterjakker og parkajakker. Vælger du en skaljakke kan du bruge den året rundt, fordi du kan variere med en varm trøje om vinteren og en kortærmet T-shirt om sommeren.
  • Mange gør-det-selv-projekter kræver arbejdshandsker for at beskytte hænderne. Et par arbejdshandsker afrunder gør-det-selv tøjet. Og du kan forøvrigt læse mere om, hvordan du vælger de rigtige arbejdshandsker her.

Træsko eller sikkerhedssko til gør-det-selv folket

Træder du i gamle, nedpillede lofte eller gulvbrædder med spidse søm, gør du klogt i, at have et par træsko eller sikkerhedssko på med sømværn. Når du skal på lossepladsen med murbrokker, kan det være godt med tåværn, som beskytter, hvis du får murbrokker og andre tunge ting ned over tæerne. Find sikkerhedssko til herrer, træsko til herrer eller sikkerhedssko til damer og træsko til damer her.

Har du spørgsmål til arbejdstøj til gør-det-selv projekter?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du er i tvivl om, hvilket gør-det-selv arbejdstøj du skal købe.

Du kan kontakte vores kundeservice på info@billig-arbejdstoj.dk eller telefon 9674 2030.

Vi er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til lige netop dig.


Udvalgt gør-det-selv arbejdstøj