Vi sender varer HELE sommeren:  enkelte leverandører holder ferie - læs mere her

Skovmandsskjorter

Uanset om du er på udkig efter skovmandsskjorter til mænd eller kvinder, er du landet på rette sted. Hos Billig-arbejdstoj.dk kan du finde skovmandsskjorter i mange flotte, ternede farvekombinationer i mærker som Pinewood, Blåkläder, ID, Deerhunter og Carhartt.

Den klassiske skovmandsskjorte er i dejlig, blød flonel, men du kan også vælge en i tyndere stof, som er behagelig i varmere vejr. Ønsker du at bruge skovmandsskjorten som jakke, skal du vælge en med varmt for og trykknapper. En detalje på mange af skjorterne er stroppen i ærmet, der holder det opsmøgede ærme på plads, så du har armen fri.

Skovmandsskjorten kan du bruge som arbejdstøj, hvis du fx er håndværker eller landmand. Derudover er den velegnet til dig, som er jæger, lystfisker eller friluftsmenneske.

Kig i det store udvalg af skovmandsskjorter hos Billig-arbejdstøj.dk - vi har alt fra gode tilbud på til de nyeste trends!

Sorter efter
Produkter
(52)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(52)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk