Arbejdsbukser

Du kan købe billige arbejdsbukser til mænd, kvinder og børn hos Billig-arbejdstøj.dk. Vi har et stort udvalg fra mærker som Mascot, Kansas, Snickers, Blåkläder, Kramp og mange flere. Arbejdsbukser udsættes ofte for hård slidtage på knæ og lår, når du kravler på betongulve og lignende. Derfor kan du med fordel at købe arbejdsbukser og håndværkerbukser med forstærkninger på knæene - måske med mulighed for indlæg af knæpuder for at beskytte dine knæ.

Praktiske arbejdsbukser skal have plads til dine arbejdsredskaber i lommerne. Vi har arbejdsbukser med almindelige forlommer og baglommer, samt bukser med løsthængende lommer, mobillommer med klap, tommestoklomme, blyantlomme og benlommer - så du har værktøjet lige ved hånden.

Sikkerhedsarbejdsbukser

Stiller dit arbejde krav til certificering, kan du her finde arbejdsbukser og servicebukser til svejsning, arbejde med kædesav, brandhæmmende bukser til fx offshore, arbejde i trafikerede områder, hvor det er vigtigt at blive set med reflekser på arbejdstøjet samt flere andre typer af sikkerhedsarbejdstøj.

Billig-arbejdstøj.dk kan altid tilbyde dig et stort udvalg af arbejdsbukser – alt fra billige restpartier til de nyeste trends!

Sorter efter
Produkter
(1806)
30 / 60 / 90 /