Skærebukser

Det er vigtigt med skærebukser eller skovbukser, hvis du arbejder med motorsav eller er skovarbejder. Disse sikkerhedsbukser med skæreindlæg, beskytter dig effektivt mod uheld med motorsaven eller kædesaven.

Vælg kategori
8 Resultater
SIP BasePro skærebukser/sikkerhedsbukser, Antracitgrå/Sort SIP BasePro skærebukser/sikkerhedsbukser, Antracitgrå/Sort Sip Protection Logo
Udsolgt
879,00 kr.
703,20 kr.
Ocean skæreoveralls, Grøn OCEAN LOGO
Restparti
Spar 68%
Udsolgt
299,00 kr.
Førpris Pris nedsat fra 949,00 kr. til
Du sparer: 650,00 kr.
239,20 kr.
Førpris Pris nedsat fra 759,20 kr. til
Du sparer: 520,00 kr.
SIP BasePro skæreoveralls, Antracit/Hi-vis orange SIP BasePro skæreoveralls, Antracit/Hi-vis orange Sip Protection Logo
Udsolgt
969,00 kr.
775,20 kr.
Oregon skærebukser/sikkerhedsbukser m. seler, Sort/Orange Oregon Logo
Udsolgt
1.299,00 kr.
1.039,20 kr.
Oregon skærebukser/sikkerhedsbukser, Sort/Orange Oregon Logo
Udsolgt
1.299,00 kr.
1.039,20 kr.
SIP BasePro skærebukser/sikkerhedsbukser, Antracitgrå/Sort SIP BasePro skærebukser/sikkerhedsbukser, Antracitgrå/Sort Sip Protection Logo
Udsolgt
1.499,00 kr.
1.199,20 kr.
Portwest Oak skæreoveralls/sikkerhedsoveralls, Sort Portwest Logo (1)
Udsolgt
1.299,00 kr.
1.039,20 kr.
Portwest Oak skærebukser/sikkerhedsbukser, Sort Portwest Logo (1)
Udsolgt
1.189,00 kr.
951,20 kr.

Skærebukser

Søger du sikkerhedsbukser med skæreindlæg til dit arbejde med motorsav eller kædesav som skovarbejder, så skal du have skærebukser eller skovbukser, som de også kaldes. Det er arbejdsbukser med høj sikkerhed, men hvor der ikke er sparet på komforten, derfor er nogle af bukserne her på siden med elastik i taljen og stretch flere steder i bukserne. Hos Billig-arbejdstøj.dk finder du et udvalg, hvor der helt sikkert er et par, som passer til dit behov.

Du kan få skærebukser fra mærker som Blåkläder, L.Brador og Oregon. Ens for bukserne her på siden er, at de er certificeret efter EN 381-5. Det betyder at bukserne er blevet udsat for en række test, så de lever op til kravene, og dermed kan du føle dig mere tryg. EN 381-5 certificeringen deles op i 3 klasser efter kædehastigheden på det værktøj, du bruger, hvor klasse 3 er den mest sikre. Vær særlig opmærksom på, når du arbejder at dine buksers savbeskyttelse går ned over dit beskyttelsesfodtøj for optimal beskyttelse. Desuden vil du finde udvalgte bukser med EN 20471 certificeringen, som er certificeringen for  høj synlighed også kaldet Hi-Vis beklædning.

Udover certificeringerne har skærebukserne forskellige funktioner og egenskaber. Det kan være funktioner som CoolMax, der gør skærebukserne særlig svedtransporterende eller Cordura®, som giver ekstra slidstyrke på udsatte områder som knæ og lommer. Skærebukser er alle udstyret med forlommer og baglommer, men flere af parrene har også ekstra lommer som tommestoklomme, mobillomme eller lårlommer, samt D-ring.

Om det er savbukser, kædesavsbukser eller noget helt tredje, så har vi sikkerhedsbukser her på siden. Se dig omkring og find de skærebukser og skovbukser, som passer til dit behov.

Vidste du at du kan få alt til dit skovningssæt her hos Billig-arbejdstøj.dk? Vi har værnemidler som sikkerhedshjelme og sikkerhedsbriller, samt sikkerhedssko og støvler. Du finder også både aktive og passive høreværn.