Arbejdsveste

Stort udvalg af arbejdsveste! Hos Billig-arbejdstoj.dk kan du købe mange forskellige typer arbejdsveste til mænd og kvinder i mærker som ID, Kansas, Mascot, Helly Hansen WW, Snickers, Blåkläder, FE Engel og endnu flere. Hos os kan du finde målskemaer, som gør det nemmere for dig at købe den rigtige størrelse arbejdsvest online.

Du kan bruge en arbejdsvest til arbejde indendørs, eller som et varmt mellemlag under en jakke udendørs. En arbejdsvest er et godt alternativ til en arbejdsjakke, fordi den holder dig varm på kroppen samtidig med, du har armene fri og dermed har stor bevægelsesfrihed.

  • Vælger du en praktisk håndværkervest med masser af lommer og hængelommer, har du dine arbejdsredskaber, søm og skruer lige ved hånden. Ryggen er ofte forlænget, for at holde din ryg og lænd varm, når du bevæger dig.
  • Du kan vælge en blød fleece arbejdsvest som mellemlag under en jakke for at holde dig varm på kroppen eller bruge den alene som en let vest. 
  • En smudsafvisende softshell vest er perfekt til udendørs brug, fordi den er vindtæt og vandafvisende, men du kan også med fordel bruge den til arbejde indendørs, hvor der er træk. 
  • Den lette termovest kan holde dig varm både alene og som mellemlag under en jakke. 

Sikkerhedsvest

De forskellige typer af arbejdsveste fås tillige med i fluorescerende farver med reflekser, som gør dig synlig, hvis du arbejder i trafikerede områder, hvor der stilles krav til sikkerhed.

Du kan med fordel vælge en arbejdsvest som supplement til dit arbejdstøj, uanset om du arbejder udendørs eller indendørs. Hos Billig-Arbejdstøj.dk kan vi tilbyde et stort udvalg lige fra de sidste nye trends til billige restpartier.

Sorter efter
Produkter
(203)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(203)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk