Arbejdstøj

Hos Billig-arbejdstøj.dk finder du et kæmpestort udvalg i arbejdstøj. Uanset om du er tømrer, murer, smed eller anden håndværker, så kan vi klæde dig på i arbejdsbukser, arbejdsjakker, veste, arbejdsoveralls, kedeldragter, arbejdsskjorter og termotøj. Kort sagt har vi arbejdstøjet, der passer til dit fag.

Vi har både funktionel og smart arbejdsbeklædning i mærker som FE Engel, Mascot, Kansas, Snickers, Blåkläder, Kramp og mange flere. De har hver især nogle specielle funktionaliteter som løsthængende lommer på bukserne, vandsøjletryk på jakkerne, der gør dem vandtætte, varmt for i jakkerne, så du kan holde varmen i vinterkulden eller ventilation så du undgår at svede for meget under arbejdet i sommervarmen.

Størrelserne på arbejdstøjet ligger lige fra helt små til store størrelser - så alle uanset højde og drøjde kan købe arbejdstøj.

Sikkerhedsarbejdstøj

Har du et job, som stiller krav til certificering, kan vi tilbyde arbejdstøj til svejsning, arbejde med kædesav, brandhæmmende arbejdstøj til fx offshore, arbejde i trafikerede områder, hvor det er vigtigt at blive set med reflekser på arbejdstøjet samt flere typer af sikkerhedsarbejdstøj.

Husk, at du kan købe arbejdstøj til både mænd og kvinder og børn online hos Billig-arbejdstøj.dk.

Sorter efter
Produkter
(9592)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(9592)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk