Kundeservice Find ordre
Log ind
close login
Inklusiv moms trustpilot
  • Eksklusiv moms (0%)
  • Inklusiv moms (25%)
Trustscore: 4,9 ud af 5 stjerner

Vi har noget til fælles - læs med her og find ud af hvad!

Uanset om du er murermester, SOSU-assistent, gør-det-selv-mand eller noget helt fjerde, så higer du efter det samme, som alle os andre: At lykkes! Du vil præstere resultater, du kan være stolt af.

Intet kan hænge i kroppen og gøre dig sur og tvær som et fejlslagent projekt, som du måske ovenikøbet har investeret en masse tid og penge i. Omvendt er der heller intet som et vellykket projekt, der kan gøre dig i godt humør - og give mod på mere.

Men, hvad er afgørende for, at tingene lykkes? Erfaring? God søvn? Godt helbred? Ja, helt sikkert. Der er mange ting, der spiller ind, men blandt alle de ting er også, at du er klædt ordentligt på!

For når vi snakker arbejds- og fritidstøj, så har tøjet en vigtig funktion. Med de rigtige arbejdsbukserhandskerskjorter eller værnemidler får du overskud og du kan fokusere på dit arbejde eller dit projekt. Ligesom det også giver dig roen og selvtilliden til at turde tro på, at du kan!

Og det er her, Billig-arbejdstøj.dk kan gøre en positiv forskel. Vores mission er at sikre dig, at du har det tøj, du skal bruge for at lykkes. Eller sagt på en anden måde:

Vi klæder dig godt på.​​​​​​​

Vi er ægte mennesker bag skærmen!

Billig-arbejdstøj.dk er startet i 2010 og ejet af Tommy Søndergård.

Siden opstarten, har vi oplevet stor vækst og beskæftiger i dag ca. 110 medarbejdere, som alle arbejder på adressen i Spjald.

Vi hedder BILLIG-arbejdstøj.dk, men vi går ikke på kompromis med kvalitet, sortiment eller service. Vi har et komplet udvalg af kvalitets-arbejdstøj med priser for enhver pengepung. Og vi er en webshop, men der er vaskeægte mennesker bag skærmen, endda af den type, der altid går en ekstra mil for at hjælpe dig - se vores Trustpilot score her.

”Fælles for teamet hos Billig-arbejdstøj.dk er, at vi har lysten og viljen til at hjælpe, yde den bedste service og i det hele taget imødekomme vores kunder så godt som overhovedet muligt. Vores personale er specialiseret, så de har dybdegående kendskab til teknologier og produktegenskaber”, udtaler Tommy Søndergaard.

Vores erhvervsafdeling og kundeservice guider dig gerne, så du kan vælge det rigtige produkt, der passer dig og dit kommende projekt. Hvilke arbejdsbukser passer f.eks. bedst, hvis du skal arbejde meget foroverbøjet? Eller hvilke sikkerhedssko kan sikre dine fødder mod selv den tungeste betonklods?

Her kan du læse mere om teamet bag Billig-arbejdstøj.dk

Du kan se eventuelle aktuelle jobopslag lige her.

Vi modtager også altid gerne uopfordrede ansøgninger.


Vi gør opmærksom på, at lovgivningen om beskyttelse af persondata kun tillader os at gemme ansøgningen, såfremt du har givet tilladelse hertil i din mail.


Ansøgninger sendes til: job@billig-arbejdstoj.dk

Få de bedste tilbud på arbejdstøj, fodtøj, fritidstøj og meget mere - direkte i din indbakke!

Tilmeld dig Billig-arbejdstøj.dk's nyhedsbrev lige her.

Ønsker du ikke længere at modtagere nyhedsbrev fra os?

Klik her og angiv din emailadresse for at afmelde dig.

Du finder vores handelsbetingelser her.

Læs vores om vores cookies og personoplysningspolitik her.


Du finder vores persondata- og privatlivspolitik her.

Workwear Group er ejer af Billig-arbejdstøj.dk. Du kan læse mere om Workwear Group her.

Vores kunder siger