Billede uden navn

Tryk & broderi

Tøj med eget logo eller navn styrker ikke blot din virksomhed eller forenings synlighed - det skaber også identitet og sammenhold.

Opnå et ensartet og professionelt udtryk ved at bestille logotøj hos os. Vi tilbyder mange muligheder for tryk og broderi.

Kontakt os gerne for at høre mere - vi står klar til at rådgive dig!

Vælg den rette løsning til dit behov

Billede uden navn

Broderet logo

Med broderi opnår du et eksklusivt udseende, der er yderst holdbart. Det er derfor den perfekte løsning til pænt firmatøj såsom skjorter, strik og veste. Den slidstærke polyestertråds farve modstår kogevask og bevarer således farven gennem det meste af tekstilets levetid.

Billede uden navn

Transfer logo

Transfer tryk er det rette valg til arbejdstøj, der bruges hver dag. Det står knivskarpt og fremstilles ved at påføre tøjet en særlig type folie vha. en varmepresser. Der findes forskellige transfertyper, herunder vandbaseret, standard, colorstop, polyamid og digital.

Billede uden navn

Navne og tekst

Vi tilbyder navnetryk samt tryk af tekst og tal af høj kvalitet in-house. Dette er muligt, fordi vi har vores egen plotter, hvilket gør det både billigere og hurtigere at få produceret små tryk.

Priser på logotryk og broderi

Priserne for tryk og broderi afhænger af trykkets størrelse og placering. Nedenfor kan du se startomkostninger og priseksempler.

Bemærk, at du skal bestille minimum 10 stk. for tryk og broderi.

Priser på logotryk og broderi

Kontakt vores erhvervsafdeling

Du er altid velkommen til at kontakte vores erhvervsafdeling for et uforpligtende tilbud på logotryk og broderi. Udfyld nedenstående kontaktformular og få svar på din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.


 

Vores kunder siger:

Billig-arbejdstøj.dk var både profesionelle og leveringsdygtige under vores købsproces

Jeg følte mig meget tryg under hele forløbet og vi er meget glade for vores nye brandede jakker og kasketter

Udtalelser fra Danske Konferencecentre

Billede uden navn

Trykket holder, pasformen er god og derudover er det en gave der kan bruges igen og igen

Vi valgte at alle skulle have en løbe t-shirt i god kvalitet med logo. T-shirten fik vi fra Billig Arbejdstøj og de er virkelig lækre

Udtalelser fra AB NEO

Billede uden navn

Ofte stillede spørgsmål om tryk og broderi

Herunder har vi samlet ofte stillede spørgsmål vedr. tryk og broderi. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores erhvervsteam på mail erhverv@billig-arbejdstoj.dk

Hvis du ønsker at få logotryk eller broderi, bedes du udfylde kontaktformularen her på siden. Så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Alternativt kan du sende en mail til erhverv@billig-arbejdstoj.dk med dit logo, ønsker til placering, mængden samt type af tøj. Bemærk, at logoet skal sendes i vektorgrafik med fil-format ai, eps eller pdf. Såfremt du ikke har logoet i vektorgrafik, hjælper vi dig gerne med at rentegne det.

Herefter kontakter vi dig med et oplæg til gennemgang og godkendelse, før produktionen sættes i gang.

Prisen for tryk og broderi afhænger af trykkets størrelse og placering. Se priseksempler her.

Ja, vi trykker også gerne logo på tasker, huer og kasketter.

Mulighederne for logoets placering afhænger af tøjet, men som udgangspunkt kan du få logoet trykt eller broderet alle steder, hvor der ikke er syning.

På T-shirts er det populært at få logo på venstre bryst og rygstykket, men der er naturligvis også mange andre muligheder. Få inspiration til placering af tryk og broderi her.

Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du endnu ikke har helt styr på logoets format og grafik. Vi ser gerne, at du har et udkast til logoets udseende, og så kan vi hjælpe dig med at rentegne det.

Leveringstiden på tøj med tryk afhænger af bestillingen, men normalt kan vi afsende din ordre 5-6 hverdage efter, at du har godkendt tilbuddet.

Leveringstiden på tøj med broderi afhænger af bestillingen, men normalt kan vi afsende din ordre 2-3 hverdage efter, at du har godkendt tilbuddet.

Reglerne for beskatning af arbejdstøj er følgende:

  • Hvis arbejdsgiveren stiller fri uniform eller arbejdsdragt til rådighed for en ansat, skal den ansatte ikke betale skat af det
  • Hvis arbejdsgiveren udbetaler godtgørelse eller tilskud til uniform, skal arbejdsgiveren tilbageholde A-skat og bidrag af godtgørelsen

Nej, vi tilbyder kun tryk og broderi til erhvervskunder og foreninger.

Du skal som minimum bestille 10 stk. for at få tryk eller broderi på tøjet.