Billede uden navn

Tryk & broderi til virksomheder og foreninger

At have logo på firmatøjet bidrager til genkendelighed og medarbejderne kommer til at se professionelle ud. Vi sætter logo på dit firmatøj, om du er håndværker eller sælger, så har vi en løsning til logo på dit firmatøj.

Vælg det rette firmalogo

Valget af logo på dit firmatøj afhænger af, hvilket udtryk der ønskes, samt hvilket materiale trykket skal sættes på⤵  

Billede uden navn

Broderi logo

Med broderi opnår du et eksklusivt, 3-dimensional udseende. Broderi er det rette valg til det “pæne” firmatøj såsom veste, skjorter og strik. Den slidstærke polyestertråds skarpe farver modstår kogevask og bevarer farven gennem det meste af tekstilets levetid.

Billede uden navn

Transfer logo

Transfer tryk er det rette valg hvis arbejdstøj skal bruges dag ud og ind. Transfer tryk fremstilles en folieoverførsel separat og påføres tøjet med en varmepresser. Der findes forskellige transfertyper som bl.a. vandbaseret, standard, colurstop, polyamid og digital.

Billede uden navn

Navne og tekst tryk

Vi kan tilbyde at lave navnetryk og tal in-house. Vi har vores egen plotter, hvilket gør det både billigere og hurtigere at få lavet de små tryk. Ved at håndtere produktionen internt kan vi sikre høj kvalitet og hurtig levering af trykkene.

Priser på logotryk og broderi

Priserne for tryk og broderi varierer i forhold til, hvilken placering og størrelse du ønsker. Derudover skal du minimum bestille 10 stk. Hvis du ikke skal bruge 10 stk. straks, så gemmer vi resten til din næste ordre.

Nedenfor ser du priserne for startomkostninger samt priseksempler. Du er altid velkommen til at kontakte vores erhvervsafdeling og få et tilbud på logotryk eller broderi. Se flere priseksempler her.

Billede uden navn

Fortæl os, hvad du skal bruge

For at vi kan give dig et uforpligtende tilbud, vil det være en hjælp, hvis du svarer på spørgsmålene herunder. Vi svarer på din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.


 

Udtalelser fra glade kunder

”Billig-arbejdstøj.dk var både profesionelle og leveringsdygtige under vores købsproces

Jeg følte mig meget tryg under hele forløbet og vi er meget glade for vores nye brandede jakker og kasketter" 

Udtalelser fra Danske konferencecentre

Billede uden navn

"Trykket holder, pasformen er god og derudover er det en gave der kan bruges igen og igen

Vi valgte at alle skulle have en løbe t-shirt i god kvalitet med logo. T-shirten fik vi fra Billig Arbejdstøj og de er virkelig lækre"

Udtalelser fra AB NEO

Billede uden navn

Ofte stillede spørgsmål om tryk og broderi

Vil du have logo på dit firmatøj, så er du velkommen til at kontakte vores erhvervsafdeling på erhverv@billig-arbejdstoj.dk eller telefon 96740000, som sidder klar til at hjælpe dig. Nedenfor kan du se ofte stillede spørsmål, som vi har svaret på.

For at få logotryk eller broderi kan du udfylde formularen her, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med et tilbud. 

Du kan også sende os en mail med dit logo til erhverv@billig-arbejdstoj.dk, hvor du skriver, hvilken type tøj, hvor på tøjet, du ønsker logoet placeret og mængden. Logoet skal sendes i vektorgrafik med fil-format: ai, eps eller pdf. Har du ikke logoet i vektorgrafik, hjælper vi gerne med at rentegne dit logo.

Herefter kontakter vi dig med et oplæg til gennemgang og godkendelse, og produktionen starter først, når vi har din endelige godkendelse.

Det kommer meget an på hvilket slags tøj, der skal laves logo på. Men du kan få logoer på alle steder, hvor der ikke er syning.

Ja, vi trykker også gerne på tasker, huer og kasketter. 

Prisen for logotryk og broderi kan variere, alt afhængigt af typen af tryk. Men en startpris ligger fra 34,- pr. stk. Priseksempler broderi & tryk her

Det afhænger af tøjet, du bestiller. Normalt kan vi sende det trykte tøj til dig 5-6 hverdage efter, at  tilbuddet og logoplaceringen er godkendt.

F.eks. Hvis du vælger en t-shirt, er det meget populært at få den på venstre bryst og på rygstykket. Se vedhæftet, hvor du har mulighed for at se andre placeringer. Placering af tryk&broderi

Beskatning af arbejdstøj afhænger af, om arbejdsgiveren stiller arbejdstøj eller almindeligt tøj til rådighed, eller om arbejdsgiveren udbetaler tilskud eller godtgørelse til uniform.

  • Stiller du fri uniform eller arbejdsdragt til rådighed for en ansat, skal den ansatte ikke betale skat af det.
  • Udbetaler du godtgørelse eller tilskud til uniform, skal du tilbageholde A-skat og bidrag af godtgørelsen

Læs mere på skat.dk

Det er afhængig af tøjet, du bestiller. Normalt kan vi sende det broderede tøj til dig 2-3 hverdage efter, at tilbuddet og logoplaceringen er godkendt.

Nej - Vi laver tryk og broderi til erhvervskunder og foreninger.

Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis ikke du har helt styr på logoets format og grafik. Vi ser gerne, at du har et udkast til logoets udseende, og så kan vi hjælpe til med at rentegne dit logo, så det står klart og tydeligt frem på tøjet!

Man skal minimum købe 10 stk logoer og hvis du ikke bruger alle på en gang, så kan vi lægge resten på lager hos os, til næste gang du skal have tryk på.