Softshelljakker til børn
Spar 75% - nu kun 149,-

Vælg mellem slidstærke jakker fra Engel og Lyngsøe.

Køb her

DANMARKS STØRSTE UDVALG AF ARBEJDSTØJ TIL BØRN

Mange børn ønsker at spejle sig i voksne forbilleder. Her hos Billig-arbejdstøj.dk gør vi det muligt, idet du kan købe masser af arbejdstøj til børn, det kan være bukser, overalls, jakker og T-shirts i flere farver. Udover at ligne de voksnes tøj, er det praktisk, slidstærkt og kan holde til at lege i. Mærker på børnearbejdstøj er fx Engel, Blåkläder og Snickers Workwear.

Praktisk regntøj og termotøj til børn

Godt regntøj er også noget af det, børnene har brug for til leg og udendørsaktiviteter, så de undgår at blive våde og komme til at fryse. Regntøjet kan bestå af bukser, overalls og jakker i forskellige farver med synlige reflekser. Ocean, Elka og Craft er nogle af de kendte mærker.

Giver du børnene et varmt, isolerende sæt termotøj på under regntøjet, så kan de helt sikkert holde varmen. Det smarte er, at det lette termotøj også kan bruges alene, når det er mildere vejr. Til de rigtig kolde vinterdage i børnehaven kan vi anbefale en termokedeldragt - også kaldet flyverdragt til børn. Den er typisk åndbar, vandafvisende og vindafvisende, og skiller ikke på midten, fordi det er en heldragt. Kig efter mærker som Elka, Lyngsøe og Ocean.

Børnetøj til outdooraktiviteter og sport

Er det spejderlivet eller outdoorlivet børnene dyrker, så skal du kigge nærmere på outdoortøj fra fx Pinewood. Det er skabt med henblik på, at børnene kan opholde sig meget udendørs i vejr og vind, samtidig med at de er klædt i rolige farver, der falder flot ind i naturen. Outdoortøj til børn kan fx bestå af jakker, bukser, T-shirts og fleecejakker.  

Mange børn dyrker sport som håndbold, fodbold, gymnastik, golf og andet. Til det brug kan du få sportstøj i mange afskygninger til børn som shorts, T-shirts, poloer, spillersæt, løbetights og meget andet. De kendte mærker i sportstøj til børn er Craft, ID Identity, Cutter & Buck og Tee Jays med flere.

Fodtøj til børn

Børnefodtøj kan være gummistøvler til udelivet i vandpytter. Det kan også være børnesko, sneakers, sandaler og børnestøvler til dagligdagen - nogle med snøre og andre med velcrolukning. Fodtøjet findes i fine farver og har en høj funktionalitet, fordi der er kælet for detaljer som pasform, skridsikkerhed og støddæmpning. Børnefodtøjet fås i mærker som Viking, Merrell, Dunlop og flere endnu.

Gå på shopping her hos Billig-arbejdstøj.dk og find masser af tøj og fodtøj til børn. Vi har både de sidste nye trends og billige restpartier til gode tilbudspriser. Hvis du har spørgsmål til noget af tøjet og fodtøjet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.