TrustpilotGratis fragt over 499,-100 dages returretTryk & broderi - klik her
KundeserviceFind ordreLog indInkl. moms
Arbejdstøj i store størrelser

Leder du efter arbejdstøj i store størrelser?

Her er det nemt at finde arbejdstøj i store størrelser

Lad os lige slå frast med syvtommersøm - der findes håndværkere, kokke, tjenere, sosu-assistenter, frisører med flere i alle størrelser. Men synes du, det er svært at finde arbejdstøj, som passer dig? Så er du heldigvis landet det helt rigtige sted! For her hos Billig-arbejstøj.dk har vi gjort det nemt for dig at finde tøj i store størrelser og til alle brancher.

Læs med her og få et par konkrete tips til at finde tøj i den rette størrelse.

Den rette størrelse gør dig godt klædt på

Passer dit tøj til dig, er det behageligt at have på - det giver dig overskud, og du kan fokusere på dit arbejde eller det projekt, du er i gang med - med andre ord bliver du godt klædt på både fysisk og psykisk. Tøjet i store størrelser her i webshoppen er designet med henblik på bevægelse og brug igennem en hel arbejdsdag.

Når du skal finde tøj i store størrelser, starter du med at tage dine mål, se hvordan i videoen lige her til højre.

Sammenlign dine egne mål med målene på det tøj, du finder hos os - så får du den rette størrelse. Vi har størrelsesguide på alle produkter, for som du sikkert ved, så er 2XL ikke helt det samme fra mærke til mærke. Et råd er, at du ikke beholder tøj, der er en størrelse for lille i håb om, at kunne passe det en dag.

Tøjet skal passe dig her og nu!

Sådan søger du efter tøj i store størrelser

Når du har noteret dine mål, så bruger du nemt filtreringen på Billig-arbejdstøj.dk til at finde det, du søger i lige netop din størrelse.

Nu ser du samtlige arbejdsbukser, arbejdsjakker, T-shirts eller det, du søger i din størrelse. Og du kan vælge det par, du bedst kan lide - uden at se alle øvrige størrelser. På den måde ser du kun de produkter, der findes i den rette størrelse, og du er fri for at irritere dig over, hvis noget ikke fås i din størrelse - i stedet kan du koncentrere dig om de muligheder, du får vist.

Husk at kigge i størrelsesguiden for det produkt, du finder, da størrelserne kan variere fra mærke til mærke. Størrelsesguiden kan du se under knappen “læg i kurv”.

Hvorfor er der forskel i pris på en lille og en stor tøjstørrelse?

Du har måske undret dig over prisforskelle på små og store tøjstørrelser. Det kan være på grund af, at der skal fremstilles separate mønstre til tøjet, for at få de store størrelser til at passe og sidde godt. Arbejdstiden for at tilpasse et mønster, samt det ekstra stof, der bliver brugt til en stor størrelse, gør det derfor dyrere end standardtøj. Du kan sammenligne det med børnetøj kontra voksentøj - her er prisen heller ikke den samme.

Find også store sko, støvler og sikkerhedssko

Et solidt fodfæste er godt i blæsevejr. Derfor skal der også sko til fra størrelse 48 og opefter! Du synes sikkert, det er begrænset, hvad der bliver produceret i de store størrelser, men her i shoppen har vi samlet et fint udvalg af store sko, støvler og sikkerhedssko, så du har flere  valgmuligheder.

Se eksempler på store sko her:

Er det et par store sneakers, jagtstøvler eller businesssko, du har brug for, kan du også filtrere på størrelser på Billig-arbejdstøj.dk. På den måde koncentrerer du søgningen på netop din skostørrelse.

Har du spørgsmål til valg af størrelse?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har fundet tøj eller sko, som ikke er i din størrelse. Så vil vi gerne undersøge, om det kan skaffes eller hjælpe med at finde et alternativ. Vi hjælper dig også gerne med at finde din størrelse i junglen af størrelser.

Du kan kontakte vores kundeservice på info@billig-arbejdstoj.dk eller telefon 9674 2030.

Udvalgt arbejdstøj i store størrelser

Kentaur
Kentaur damebukser, Hvid
Kentaur damebukser, Hvid
Fra
399,00 kr.
Kentaur
Kentaur unisex busseronne, Hvid
Kentaur unisex busseronne, Hvid
Fra
219,00 kr.
Kentaur
Kentaur dame halvbusseronne, Dark Ocean
Kentaur dame halvbusseronne, Dark Ocean
Fra
499,00 kr.
Kentaur
Kentaur unisex busseronne, Grå
Kentaur unisex busseronne, Grå
Fra
499,00 kr.
Nybo Workwear
Nybo Workwear Nature dame tunika, Lyseblå
Nybo Workwear Nature dame tunika, Lyseblå
Fra
549,00 kr.
Har du brug for hjælp?