Arbejdsjakker

Uanset om du er på udkig efter arbejdsjakker til mænd, kvinder eller børn, er du landet det rette sted. Hos Billig-arbejdstøj.dk finder du et bredt sortiment af kvalitetsjakker fra mærker som Mascot, Kansas, Snickers, Blåkläder og mange flere.

En arbejdsjakke skal holde dig varm og samtidig gøre det muligt for den overskydende kropsvarme at trænge ud. Det er også vigtigt, at arbejdsjakken giver dig fuld bevægelighed, og at den kan modstå snavs og materialer, der slider på stoffet. 

Sikkerhedsarbejdsjakker

Arbejder du i trafikerede områder, hvor det er vigtigt at blive set, er en arbejdsjakke med reflekser nødvendig. Du kan også øge din sikkerhed på arbejdet med brandhæmmende arbejdsjakker til eksempelvis offshore, jakker til arbejde med kædesav eller arbejdsjakker til svejsning. 

Arbejdsjakker til alle årstider

Om du er på jagt efter termojakker, fleecejakker eller softshelljakker til arbejdsbrug, finder du et godt udvalg hos Billig-arbejdstøj.dk. Denne typer jakker er meget anvendelige til forår, sommer og efterår, hvor en lettere jakke er at foretrække. Vi kan også tilbyde et bredt udvalg af vandtætte vinterjakker med varmt for og mange anvendelige lommer. Hvis du hellere vil have en arbejdsvest, finder du alle vores arbejdsveste her. 

Se vores store udvalg og find den rette arbejdsjakke til den type arbejde, du beskæftiger dig med.

Sorter efter
Produkter
(2108)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(2108)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk