Arbejdsshorts

Når det er varmt, kan det være dejligt for dig at arbejde i et par arbejdsshorts. Her hos Billig-arbejdstøj.dk kan du finde arbejdsshorts i mærker som Mascot, Snickers, FE Engel, Blåkläder, Kansas, ProJob, Kramp og flere endnu til både mænd og kvinder.

De praktiske funktioner som lommer til dine arbejdsredskaber, mobil og nøgler har du stadig i et par arbejdsshorts. Vi har arbejdsshorts med almindelige forlommer og baglommer, samt shorts med løsthængende lommer, mobillommer med klap, tommestoklomme og blyantlomme - så du har værktøjet lige ved hånden.

Arbejdsshorts med reflekser

Arbejder du i trafikerede områder, hvor det er vigtigt at blive set med reflekser på arbejdstøjet, så har vi et godt udvalg af arbejdsshorts i fluorescerende orange, gul og rød med reflekser.

Billig-arbejdstøj.dk kan altid tilbyde dig et stort udvalg af arbejdsshorts til herrer og damer til de bedste priser på markedet - både de sidste nye og billige arbejdsshorts på tilbud.

Arbejdsshorts

Sorter efter
Produkter
(372)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(372)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk