Vi sender varer HELE sommeren:  enkelte leverandører holder ferie - læs mere her

Mascot Workwear

Mascot Workwear er arbejdstøj og sikkerhedssko i høj kvalitet til herrer og damer. Her hos Billig-arbejdstøj.dk kan du få Mascot arbejdstøj, som er velegnet, hvis du er professionel håndværker, arbejder inden for service, transport, på et lager, inden for industrien eller andre steder, hvor det er nødvendigt med slidstærkt og behageligt arbejdstøj med stretch, som giver en god pasform.

Du kan finde Mascot Workwear arbejdsbukser og knickers, kedeldragter, arbejdsoveralls, arbejdsjakker, arbejdstrøjer, termotøj, arbejdsshorts, arbejdsskjorter, T-shirts og tilbehør som kasketter, huer og strømper her hos Billig-arbejdstøj.dk. Kigger du efter sikkerhedssko kan du også få det i mærket Mascot. Det betyder, at du kan blive fuldt klædt på og kombinere Mascot arbejdstøj, tilbehør og sko på mange måder alt efter dine og arbejdspladsens krav.

Ofte har du brug for arbejdstøj, der passer til vejret. I Mascot sortimentet kan du få vinterjakker, vinterarbejdstøj og handsker, som egner sig til meget kolde forhold, ligesom du kan få Mascot arbejdstøj, der egner sig til en regnvejrsdag. Skinner solen på en varm sommerdag, er det behageligt med shorts og knickers og blæser vinden heftig, har du brug for vindtæt arbejdstøj, hvilket du også finder hos Mascot.

Arbejd sikkert med Mascot

Har du og din arbejdsplads krav til brug af certificeret arbejdstøj? Mascot Workwear har arbejdstøj, som egner sig til svejsning, er antistatisk eller brandhæmmende, hvis du arbejder inden for offshore. Er der krav om synlighed med reflekser til arbejde i trafikerede områder, så kan du også finde det i mærket Mascot.

Mascot sikkerhedssko kan sikre dine fødder, idet de opfylder mange krav til sikkerhed. Sikkerhedsskoene kan være med sømværn, tåværn, være skridhæmmende, ESD godkendte eller antistatiske som det også kaldes. De kan have olieresistente ydersåler, være vandafvisende eller kulderesistente. Det betyder, at du kan finde et par Mascot sikkerhedssko til netop det arbejde, du udfører.

Er du i tvivl om, hvilken type sikkerhedsarbejdstøj eller sikkerhedssko, du skal bruge, så er du velkommen til at maile os på info@billig-arbejdstoj.dk eller ringe og få vejledning hos vores kundeservice på tlf. 9674 2030.

Få tryk og logo på Mascot firmatøj

Vi tilbyder tryk eller broderi på Mascot arbejdstøjet, for at du kan profilere dig i lokalsamfundet og globalt med firmalogo. Vi har gjort det nemmere for dig, fordi du kan bestille arbejdstøj med logotryk hos Billig-arbejdstøj.dk - altså en samlet løsning. Efter godkendt korrektur får du tøjet leveret inden for 4-5 hverdage. Skal du bruge dit arbejdstøj hurtigere, kan du få det leveret som en express-ordre mod betaling.
Læs mere om tryk og broderi her.

Hvordan passer Mascot i størrelsen?

Du kan finde din størrelse ved at bruge vores målskema inde under de enkelte Mascot produkter. Der kan du også blive guidet til at vælge den rigtige størrelse i arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj, ligesom du kan se en størrelsesguide til, om arbejdstøjet er stor, lille eller normal i størrelsen. Desuden finder du en guide til, hvordan du præcis måler dig.

Hvem er Mascot?

Siden grundlægningen af Mascot i 1982 er det danske firma vokset støt og har i dag et af Europas største færdigvarelagre med arbejdstøj.
Mascots medarbejdere verden over arbejder i en europæisk arbejdskultur under sikre og trygge forhold - og selvfølgelig uden brug af børnearbejde.
Sloganet “Tested to Work” betyder, at al arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj er blevet laboratorietestet, brugertestet og kvalitetskontrolleret, inden det kommer til dig.

Kig nærmere her hos Billig-arbejdstøj.dk efter Mascot sikkerhedsfodtøj, arbejdsbukser og knickers, kedeldragter, arbejdsoveralls, arbejdsjakker, arbejdstrøjer, termotøj, arbejdsshorts, arbejdsskjorter, T-shirts til mænd og kvinder. Du kan få lige fra de sidste nye trends til billige restpartier.

Mascot Workwear

Sorter efter
Produkter
(1730)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(1730)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk