Monitor

Her hos Billig-arbejdstøj.dk kan du finde det svenske mærke Monitor. Oprindeligt var Monitor træsko producent, men nu indeholder sortimentet et bredt udvalg af sikkerhedssko og -støvler til både mænd og kvinder samt en unik serie af arbejdstøj.

Monitor arbejdstøj

Arbejdstøjet er skabt, så du kan droppe direkte fra arbejde ud i byen, da Monitor har ladet sig inspirere af modetøj og har et lækkert, råt look. Farverne er afdæmpede, nordiske toner, der følger moden. Du kan finde smarte T-shirts, sweatshirts, komfortable shorts og arbejdsbukser med de håndværksmæssige detaljer på plads, midlayer jakker i letvægtsmateriale og skaljakker til det yderste lag.

Arbejdstøjet er baseret på tre-lagsfunktionen med at kombinere lagene efter temperaturen, og så alle styles farvemæssigt er afstemt, så det ser godt ud, uanset, hvordan du sammensætter arbejdstøjet fra Monitor. 

Monitor sikkerhedsfodtøj

Sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedstræsko fremstillet med mange detaljer. Monitors vision er, at du får flest mulige detaljer og funktioner til en meget fair pris! Flere af sikkerhedskoene og sikkerhedsstøvlerne har indlægssål med Memory Foam, hvilket ellers næsten ikke fås i arbejdssko. Memory Foam former sig efter din fod og er dermed utrolig behagelig at gå og stå i en hel arbejdsdag. 

Da Monitor er et svensk mærke, er fodtøjet fremstillet til nordiske og til tider ekstreme vejrforhold. Flere modeller er med vandtæt membran og foret med fx lammeuld, så dine fødder holder sig tørre og varme igennem en hel arbejdsdag. Kort sagt er Monitor sikkerhedsfodtøj skabt til arbejde - uanset vejret.

Dame sikkerhedssko

Er du kvinde, så er Monitor sikkerhedsfodtøj et oplagt valg for dig. Flere modeller fås helt ned til størrelse 33. Fodtøjet er bygget på en damelæst, for at det passer en damefod, der er smallere end en herrefod.

Kig nærmere på sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedssandaler samt funktionelt arbejdstøj fra Monitor her hos Billig-arbejdstøj.dk. Du kan finde Monitor arbejdstøj og fodtøj lige fra de nyeste trends til gode restpartier på tilbud.

Monitor

Sorter efter
Produkter
(79)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(79)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk