Arbejdsskjorter 100% bomuld

Her hos Billig-arbejdstoj.dk kan du finde mange forskellige arbejdsskjorter i 100% bomuld til arbejdsbrug til både mænd og damer. Bomuld er mere modstandsdygtig overfor gløder end polyester/bomuld, derfor skal du vælge en bomuldsskjorte, hvis du svejser. Vi har mærker som Mascot, Blåkläder, Kansas, FE Engel, Carhartt og flere andre.

Du kan vælge arbejdsskjorter i 100% bomuld i mange farver fx blå, rød, grå, sort, hvid med flere. Er du mere til en ternet, blød skovmandsskjorte, kan du få mange forskellige, friske farver fra fx Pinewood, ID Identity, Deerhunter og Carhartt. Nogle af skovmandsskjorterne er forede, så du kan bruge dem som jakke, når det er køligere. Derudover kan ærmerne smøges op og holdes fast med en strop eller knap på nogle af modellerne. Langt de fleste arbejdsskjorter har brystlommer, så du har plads til pen og mobil.

Kig på det de mange forskellige arbejdsskjorter i bomuld her hos Billig-arbejdstøj.dk - og find alt fra billige restpartier til de nyeste trends!

Sorter efter
Produkter
(137)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(137)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk