Kundeservice Find ordre
Log ind
close login
Inklusiv moms trustpilot
 • Eksklusiv moms (0%)
 • Inklusiv moms (25%)

Betaling

På Billig-arbejdstøj.dk kan du betale med:

- Dankort, Visa/Dankort.

- Visa Electron

- MasterCard

- MobilePay

- PayPal

- EAN-nummer, hvis du er EAN-kunde

- Faktura

- Klarna

Som erhvervskunde, med et gyldigt CVR-nummer der er minimum et halvt år gammelt, har du mulighed for at vælge fakturabetaling. 

Dette vælges som betalingsmetode, når du lægger din ordre. 

Det forudsætter at din virksomhed kan kreditforsikres. 

Hvis ikke dette er tilfældet, kontakter vores salgsafdeling dig angående en anden betalingsløsning.

Fakturagebyr: 39 kr.

Betalingsbetingelser: 14 dage.

Vi anbefaler at du opretter et login, så du kan se din købshistorik og tidligere fakturaer. 

For at handle på nettet, skal du godkende købet med MitID, for at kunne gennemføre betalingen. Som noget nyt åbner appen ikke automatisk, når du laver ordren, denne skal du selv åbne og godkende betalingen, når du har indtastet dine oplysninger og får vist boksen (MITID)

Når købet er godkendt med MitID, skal du blot gå tilbage til websiden, og du vil her lande på en side med ordrebekræftelsen, hvis købet er godkendt. Hvis der er sket en fejl, kan du prøve igen og sikre dig alle oplysninger er indtastet korrekt, og ellers kan du kontakte vores kundeservice.

Læs mere om brug af MitID appen her.

Læs mere om brug af MitID kodeviser her.

Ja, hos Billig-arbejdstøj.dk kan man sagtens lave en ordre og vælge EAN-betaling. Det vigtige er, at man for at skulle kunne handle med EAN-nummer, så oprettes der et login, som man skal bruge til fremtidige handler hos Billig-arbejdstøj.dk. Dette er nyt at man skal have et login, men det er for at sikre den bedste kundeoplevelse, sikre at der ikke svindles med EAN-numre ved handel hos og sørge for at dr faktureres korrekt.

Emailadressen, som bruges til denne konto, skal være en mail som er tilknyttet EAN-nummeret og ikke være din private mailadresse som en gmail, hotmail eller lign. Du må gerne bruge din skolemail hvis du har en sådan. For ikke offentlige institutioner, er det vigtigt at det er en af firmaets officielle mail der tilknyttes kontoen og ikke ansattes private mail adresser.

Det allernemmeste er, at oprette kontoen inden du begynder at handle - så er du sikker på at varerne i kurven ikke forsvinder for dig hvis du bliver afbrudt. Hvis du får en fejl at mailen allerede er i brug, skal du blot kontakte vores kundeservice, så er de klar til at hjælpe. De kan kontaktes på 96742030 eller info@billig-arbejdstoj.dk.

Hvis du som en Privat virksomhed handler via EAN-nummer for første gang hos os, vil du blive kontaktet af vores erhvervsafdeling, da denne første ordre skal forudbetales inden vi kan sende ordren afsted.

Hvis ikke du ønsker at oprette kontoen inden du handler, så følg nedenstående vejledning.

 • Læg de varer i kurven, som du du vil købe
 • Gå til kurven.
 • Udfyld dine oplysninger, vælg leveringsform og klik herefter på "Til kassen".
 • Vælg "EAN kunde" og udfyld oplysningerne:
 • E-mail - bekræftelsen sendes til denne e-mail adresse. Det skal være en offentlig mail til institution/virksomhed eller din mail til firmaet- ikke en privat mail.
 • Firmanavn - Herunder hvilken afdeling EAN tilhører/organisation eller firmanavn.
 • Fornavn - kommer på som kontaktperson på fakturaen.
 • Efternavn - kommer på som kontaktperson på fakturaen.
 • Udfyld adresse, postnummer og by med faktureringsoplysninger.
 • Telefon nr. - skal være et nummer, du kan kontaktes på ved spørgsmål om ordren. Helst ikke et hovednummer.
 • CVR - gyldigt CVR-nummer på 8 cifre
 • EAN - gyldigt EAN-nummer på 13 cifre
 • Der er forudvalg at du skal oprette en konto - udfyld kode (HUSK DENNE KODE)
 • Hvis du ønsker at tilmelde dig nyhedsbrevet, kan du gøre det ved at sætte flueben ved "Modtag vores nyhedsbrev".
 • Udfyld reference. Referencen kan maks indeholde 30 tegn og bliver påført den elektroniske faktura. Det er vigtigt at du får den korrekte reference på i forhold til fakturering.
 • I kommentarfeltet kan du fx skrive, om pakken må stilles et sted, Men informationen kommer ikke på den elektroniske faktura
 • Leveringsform - vælg leveringsform. Vælg kun pakkeshop, hvis der ikke kan leveres på faktureringsadressen. Erhvervslevering er forudvalgt.
 • Betalingsmetode - vælg EAN (den eneste mulighed her).
 • Sæt flueben i - "Ja, jeg godkender forretnings- og handelsbetingelserne".
 • Gå til betaling.
 • Ordren er godkendt, når du får et ordrenummer. Ordrebekræftelsen sendes til den e-mail, du oplyste. Her kan du se bestillingen og tjekke, om alle informationer er korrekte.
 • Vores kundeservice tjekker hele ordren og informationerne igennem og godkender oplysningerne, så du næste gang kan handle hos os blot ved at logge ind. Hvis der er spørgsmål til oplysningerne vil du blive kontaktet så kan sikre os det hele er korrekt inden vi sender ordren afsted.
 • Hvis du som en Privat virksomhed handler via EAN-nummer for 1 gang vil du blive kontaktet, da denne første ordre skal forudbetales.
 • Du modtager en mail fra PostNord med info om levering af din ordre, så snart vi sender dine varer.
 • En fakturakopi sendes på den e-mail, som du oplyste ved bestilling. Selve fakturaen sendes til dit EAN betalingssystem, når vi sender varerne.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail, chat eller telefon.

Vi reserverer pengene på kortet så snart ordren lægges på shoppen. Betaler man med Mobilepay, er det på det kort der er tilknyttet Appen, hvorpå pengene reserveres. Betaler man med Paypal er det i dette system pengene reserveres.

Vi hæver altid først pengene for ordren, når vi sender den afsted.

Om aftenen/natten på den dag varen sendes afsted, vil du modtage en faktura på mail, hvor der står "Faktura er betalt online". Dette er din kvittering for dit køb.

Hvis du ønsker at handle hos os flere gange, er det muligt at få en firmaaftale. Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om mulighederne. Er du i en virksomhed, som ønsker at handle med fakturabetaling, kan du kontakte os for at blive oprettet i vores system.

Vi reserverer en vare til dig, når du lægger din ordre. Så længe varen kun er i kurven er den ikke reserveret. Når du har modtaget din ordrebekræftelse er varen reserveret til dig.

Hvis du annullerer din ordre, ophæves reservation af varen med det samme.

Hvis du kun annullerer dele af din ordre, ophæves reservation af de varer, du ikke ønsker. Men reservation af beløbet ophæves først efter nogle dage, i enkelte tilfælde helt op til 30 dage. Det afhænger af, hvilket betalingskort du har brugt, da du bestilte.

Beløbet for varerne bliver først hævet om aftenen/natten, den dag, vi sender ordren afsted til dig.

Vi kan desværre ikke ændre navnet på en faktura, når varerne er sendt.


Hvis det skal ændres, skal varerne bestilles på ny med de rigtige oplysninger, og de andre varer kan naturligvis returneres til os.

Når vi modtager varen, du har sendt retur, får du en kreditnota på email så snart vi har behandlet din retursag. Kreditnotaen sendes til samme email, som ordren er gennemført med ved bestilling.

Returbeløbet bliver tilbageført til samme konto/kort, som du brugte ved betaling. Er der betalt med Mobilepay vil pengene blive ført retur til det kort der er tilknyttet appen.

Vi sender pengene med det samme, når vi har modtaget den returnerede vare. Men er der betalt med MasterCard eller lignende, gælder bankens regler for tilbagebetaling. Der går som regel 7-10 dage, inden pengene er på kortet. Ved Dankort betaling er pengene tilbage på kortet inden for 2-3 hverdage.

Du får automatisk vist priser inklusiv moms (25%) hos Billig-arbejdstøj.dk. Ønsker du i stedet at se priser eksklusiv moms, går du op i webshoppens øverste højre hjørne og vælger "Ex. moms." På mobil finder du funktionen i øverste venstre hjørne under de 3 streger (menu), og nederst vælger du "Ex. moms."

Vores kunder siger