Kansas pilotjakker

En god, gammel kending er en Kansas pilotjakke. Den er nærmest uopslidelig og fås i flotte farvekombinationer. En pilotjakke er varm, den er smudsafvisende og faconen gør den behagelig at arbejde i. Vælg en Kansas pilotjakke, og du er sikker på at få en arbejdsjakke, der følger dig længe.

Vælg kategori
6 Resultater
Kansas Icon pilotjakke, Marine/Kongeblå Kansas Icon pilotjakke, Marine/Kongeblå Kansas Logo
Udsolgt
1.189,00 kr.
951,20 kr.
Kansas Icon pilotjakke, Hvid/Grå Kansas Icon pilotjakke, Hvid/Grå Kansas Logo
Lageroprydning
Udsolgt
1.189,00 kr.
951,20 kr.
Kansas Icon pilotjakke, Sort/Grå Kansas Icon pilotjakke, Sort/Grå Kansas Logo
Udsolgt
1.189,00 kr.
951,20 kr.
Kansas Icon pilotjakke, Lys Armygrøn/Armygrøn Kansas Icon pilotjakke, Lys Armygrøn/Armygrøn Kansas Logo
Udsolgt
1.189,00 kr.
951,20 kr.
Kansas Icon pilotjakke, Grå/Rød Kansas Icon pilotjakke, Grå/Rød Kansas Logo
Udsolgt
1.189,00 kr.
951,20 kr.
Kansas Icon pilotjakke, Kongeblå/Marine Kansas Icon pilotjakke, Kongeblå/Marine Kansas Logo
Lageroprydning
Udsolgt
1.189,00 kr.
951,20 kr.

Kansas pilotjakke - perfekt som arbejdsjakke

Kansas pilotjakker er et oplagt valg, hvis du har brug for en ny arbejdsjakke. Så leder du efter en praktisk og komfortabel arbejdsjakke, er du kommet til det rigtige sted. Hos Billig-arbejdstøj.dk kan du finde et udvalg af pilotjakker i høj kvalitet og med gode funktioner, så du er godt klædt på. Kansas leverer arbejdstøj i høj klasse, og du vil ikke blive skuffet.

Kansas pilotjakken skal holde dig varm og tør, og samtidig skal den være åndbar, så den overskydende kropsvarme kan ledes ud gennem jakken. Du vil dermed føle dig godt tilpas i jakken. En anden vigtig detalje er, at pilotjakker giver dig fuld bevægelsesfrihed, og at den kan modstå snavs og er slidstærk, så den kan modstå slitage.

Gode funktioner i Kansas pilotjakker

Kansas pilotjakker kan købes i mange farver som blå, rød, grå, sort samt i flere forskellige farvekombinationer. Jakkerne er smuds- olie- og vandafvisende og nogle er med blødt, quiltet for i ærmer for at opnå bedre komfort og varme.

Af lommer kan nævnes brystlommer, mobillomme, ærmelomme og sidelommer. De fleste lommer er udstyret med lynlås, så din mobil, nøgle og andet ikke falder ud under arbejdet. Derudover er der ribkant i manchetter og ærmer, og jakken sidder derfor godt til kroppen.

Billig-arbejdstøj.dk tilbyder pilotjakker fra Kansas til arbejdsbrug og fritid. Køb din pilotjakke hos os og få dig en god arbejdsjakke. Du finder et udvalg af Kansas jakker i høj kvalitet til gode priser og jakker på tilbud - samt billige restpartier på tilbud