Arbejdsoveralls til børn

De overalls til børn du finder her på siden, er designet fuldstændig som de voksnes arbejdsoveralls. Det er slidstærke børneoveralls, som kan holde til at blive brugt meget - også til lidt vildere leg.

4 Resultater
Engel Galaxy overalls til børn, Forest Green/Sort Engel Galaxy overalls til børn, Forest Green/Sort Engel Logo
Restparti
Spar 48%
Udsolgt
249,00 kr.
Førpris Pris nedsat fra 479,00 kr. til
Du sparer: 230,00 kr.
199,20 kr.
Førpris Pris nedsat fra 383,20 kr. til
Du sparer: 184,00 kr.
Kramp Original overalls til børn, Sort/Grå Kramp Original overalls til børn, Sort/Grå Kramp Logo
Udsolgt
509,00 kr.
407,20 kr.
Mascot Accelerate arbejdsoveralls til børn full stretch, Mørk Marine Mascot Accelerate arbejdsoveralls til børn full stretch, Mørk Marine Mascot Logo (1)
Kampagne
Spar 25%
Udsolgt
449,25 kr.
Førpris Pris nedsat fra 599,00 kr. til
Du sparer: 149,75 kr.
359,40 kr.
Førpris Pris nedsat fra 479,20 kr. til
Du sparer: 119,80 kr.
Mascot Accelerate arbejdsoveralls til børn full stretch, Grøn Mascot Accelerate arbejdsoveralls til børn full stretch, Grøn Mascot Logo (1)
Kampagne
Spar 25%
Udsolgt
449,25 kr.
Førpris Pris nedsat fra 599,00 kr. til
Du sparer: 149,75 kr.
359,40 kr.
Førpris Pris nedsat fra 479,20 kr. til
Du sparer: 119,80 kr.

Skal overalls til børn ligne arbejdsoveralls?

Med slidstærke overalls til børn kan de klatre i træer, bygge huler, grave efter regnorme og være med i stalden. Et par arbejdsoveralls til børn tillader dem at udfolde sig frit, fordi de har stor bevægelsesfrihed. Samtidig kan disse børneoveralls tåle hårdt slid, og sådan er det forøvrigt med alt arbejdstøj til børn - det kan tåle at blive brugt!

Du kan få smækbukser til børn fra Mascot, FE Engel og Kramp, som er kendte for deres holdbare arbejdstøj.

Søger du en bestemt str. overalls til børn?

Arbejdsoveralls eller smækbukser til børn, som de også kaldes, kan fås fra 2 år og op til teenagere. Størrelserne angives også som barnets højde i centimeter, for eksempel fra 92 op til 176. Overalls til børn findes i farver som grøn, rød, blå og sort, og så ligner de voksenoveralls som kan fås i lignende farver. Børnene vil gerne spejle sig i de voksne, og det gøres nemt ved at købe et par overalls, der ligner fars, mors eller måske bedstefars.

Overalls med gode detaljer

Børn på opdagelse finder mange gode ting til lommerne. Derfor er vore overalls til børn med smæklommer, lårlommer og sidelommer. På nogle er der refleksdetaljer, for at øge barnets synlighed. Andre har elastik i taljen, der får arbejdsbukserne til at sidde godt omkring livet. Og andre igen har forstærkninger på særligt udsatte steder som knæene.

Vidste du, at der findes vandafvisende overalls til børn? Sådan nogle har vi hos Billig-arbejdstøj.dk. De hindrer fugt i at trænge ind, hvis barnet sætter sig på et fugtigt underlag eller kravler på knæene i fugtigt græs.

Kig på udvalget af overalls til børn og bestil dem online her hos Billig-arbejdstøj.dk. Det kan ikke blive nemmere. Vi har også billige arbejdsoveralls til børn.