TrustpilotKundeserviceGratis fragt over 950,-100 dages returret
Log indInkl. moms
Billig-arbejdstoj.dk
Favoritter
Gå til betaling
  TotalDKK 0.00
  ForsendelseGratis
  Total inkl. momsDKK 0.00
  Heraf momsDKK 0.00

  VORES MEST POPULÆRE VARER TIL BØRN

  Portwest
  Portwest kedeldragt til børn, Marine
  Portwest kedeldragt til børn, Marine
  DKK 259.00
  Engel Workwear
  Restparti
  Spar 48%
  FE Engel Galaxy overalls til børn, Tomato Red/Antracitgrå
  FE Engel Galaxy overalls til børn, Tomato Red/Antracitgrå
  DKK 249.00
  DKK 479.00
  Craft
  Craft Core Soul Full Zip hættetrøje til børn, Grå Melange
  Craft Core Soul Full Zip hættetrøje til børn, Grå Melange
  DKK 449.00
  Viking Footwear
  Restparti
  Spar 27%
  Viking Martine sneakers til børn, White
  Viking Martine sneakers til børn, White
  DKK 399.00
  DKK 549.00
  Blundstone
  Blundstone 531 støvler til børn, Sort
  Blundstone 531 støvler til børn, Sort
  DKK 799.00

  KATEGORIER

  DANMARKS STØRSTE UDVALG AF ARBEJDSTØJ TIL BØRN

  Mange børn ønsker at spejle sig i voksne forbilleder. Her hos Billig-arbejdstøj.dk gør vi det muligt, idet du kan købe masser af arbejdstøj til børn, det kan være bukser, overalls, jakker og T-shirts i flere farver. Udover at ligne de voksnes tøj, er det praktisk, slidstærkt og kan holde til at lege i. Mærker på børnearbejdstøj er fx FE Engel, Blåkläder og Snickers.

  Praktisk regntøj og termotøj til børn

  Godt regntøj er også noget af det, børnene har brug for til leg og udendørsaktiviteter, så de undgår at blive våde og komme til at fryse. Regntøjet kan bestå af bukser, overalls og jakker i forskellige farver med synlige reflekser. Ocean, Elka og Craft er nogle af de kendte mærker.

  Giver du børnene et varmt, isolerende sæt termotøj på under regntøjet, så kan de helt sikkert holde varmen. Det smarte er, at det lette termotøj også kan bruges alene, når det er mildere vejr. Til de rigtig kolde vinterdage i børnehaven kan vi anbefale en termokedeldragt - også kaldet flyverdragt til børn. Den er typisk åndbar, vandafvisende og vindafvisende, og skiller ikke på midten, fordi det er en heldragt. Kig efter mærker som Elka, Lyngsøe og Ocean.

  Børnetøj til outdooraktiviteter og sport

  Er det spejderlivet eller outdoorlivet børnene dyrker, så skal du kigge nærmere på outdoortøj  fra fx Pinewood. Det er skabt med henblik på, at børnene kan opholde sig meget udendørs i vejr og vind, samtidig med at de er klædt i rolige farver, der falder flot ind i naturen. Outdoortøj til børn kan fx bestå af jakker, bukser, T-shirts og fleecejakker.   

  Mange børn dyrker sport som håndbold, fodbold, gymnastik, golf og andet. Til det brug kan du få sportstøj i mange afskygninger til børn som shorts, T-shirts, poloer, spillersæt, løbetights og meget andet. De kendte mærker i sportstøj til børn er Craft, ID Identity, Cutter & Buck og Tee Jays med flere.

  Fodtøj til børn

  Børnefodtøj kan være gummistøvler til udelivet i vandpytter. Det kan også være børnesko, sneakers, sandaler og børnestøvler til dagligdagen - nogle med snøre og andre med velcrolukning. Fodtøjet findes i fine farver og har en høj funktionalitet, fordi der er kælet for detaljer som pasform, skridsikkerhed og støddæmpning. Børnefodtøjet fås i mærker som Viking, Bundgaard, Merrell, Move, Dunlop og flere endnu.

  Gå på shopping her hos Billig-arbejdstøj.dk og find masser af tøj og fodtøj til børn. Vi har både de sidste nye trends og billige restpartier til gode tilbudspriser. Hvis du har spørgsmål til noget af tøjet og fodtøjet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

  Chat