TrustpilotKundeservice: 96742030Fragt fra 49,-Gratis fragt over 950,- (Pakkeshop/Erhverv)100 dages returret
Log indInkl. moms
Billig-arbejdstoj.dk
Favoritter
Gå til betaling
  Total0,00 kr.
  ForsendelseGratis
  Total inkl. moms0,00 kr.
  Heraf moms0,00 kr.

  YOU​​​​​​​

  Børnetøj

  VORES MEST POPULÆRE VARER TIL BØRN

  Tee Jays
  Restparti
  Spar 67%
  Tee Jays Basic T-shirt til børn, 100% bomuld, Kiwi
  Tee Jays Basic T-shirt til børn, 100% bomuld, Kiwi
  19,00 kr.
  59,00 kr.
  Elka
  Restparti
  Spar 76%
  Elka regnsæt til børn, Limegrøn
  Elka regnsæt til børn, Limegrøn
  59,00 kr.
  249,00 kr.
  ID Identity
  Restparti
  Spar 70%
  ID Børne hættetrøje, Sort
  ID Børne hættetrøje, Sort
  59,00 kr.
  199,00 kr.
  Portwest
  Portwest kedeldragt til børn, Marine
  Portwest kedeldragt til børn, Marine
  259,00 kr.
  ID Identity
  Restparti
  Spar 35%
  ID Game T-shirt til børn, 100% bomuld, Lilla
  ID Game T-shirt til børn, 100% bomuld, Lilla
  29,00 kr.
  45,00 kr.

  KATEGORIER

  Arbejdstøj til børn
  Fritidstøj til børn
  Outdoor tøj til børn
  Sportstøj til børn
  Kokketøj til børn
  Fodtøj til børn
  Tilbehør til børn
  Tilbud

  DANMARKS STØRSTE UDVALG AF ARBEJDSTØJ TIL BØRN

  Mange børn ønsker at spejle sig i voksne forbilleder. Her hos Billig-arbejdstøj.dk gør vi det muligt, idet du kan købe masser af arbejdstøj til børn, det kan være bukser, overalls, jakker og T-shirts i flere farver. Udover at ligne de voksnes tøj, er det praktisk, slidstærkt og kan holde til at lege i. Mærker på børnearbejdstøj er fx FE Engel, Blåkläder og Snickers.

  Praktisk regntøj og termotøj til børn

  Godt regntøj er også noget af det, børnene har brug for til leg og udendørsaktiviteter, så de undgår at blive våde og komme til at fryse. Regntøjet kan bestå af bukser, overalls og jakker i forskellige farver med synlige reflekser. Ocean, Elka og Craft er nogle af de kendte mærker.

  Giver du børnene et varmt, isolerende sæt termotøj på under regntøjet, så kan de helt sikkert holde varmen. Det smarte er, at det lette termotøj også kan bruges alene, når det er mildere vejr. Til de rigtig kolde vinterdage i børnehaven kan vi anbefale en termokedeldragt - også kaldet flyverdragt til børn. Den er typisk åndbar, vandafvisende og vindafvisende, og skiller ikke på midten, fordi det er en heldragt. Kig efter mærker som Elka, Lyngsøe og Ocean.

  Børnetøj til outdooraktiviteter og sport

  Er det spejderlivet eller outdoorlivet børnene dyrker, så skal du kigge nærmere på outdoortøj  fra fx Pinewood. Det er skabt med henblik på, at børnene kan opholde sig meget udendørs i vejr og vind, samtidig med at de er klædt i rolige farver, der falder flot ind i naturen. Outdoortøj til børn kan fx bestå af jakker, bukser, T-shirts og fleecejakker.   

  Mange børn dyrker sport som håndbold, fodbold, gymnastik, golf og andet. Til det brug kan du få sportstøj i mange afskygninger til børn som shorts, T-shirts, poloer, spillersæt, løbetights og meget andet. De kendte mærker i sportstøj til børn er Craft, ID Identity, Cutter & Buck og Tee Jays med flere.

  Fodtøj til børn

  Børnefodtøj kan være gummistøvler til udelivet i vandpytter. Det kan også være børnesko, sneakers, sandaler og børnestøvler til dagligdagen - nogle med snøre og andre med velcrolukning. Fodtøjet findes i fine farver og har en høj funktionalitet, fordi der er kælet for detaljer som pasform, skridsikkerhed og støddæmpning. Børnefodtøjet fås i mærker som Viking, Sanita og flere endnu.

  Gå på shopping her hos Billig-arbejdstøj.dk og find masser af tøj og fodtøj til børn. Vi har både de sidste nye trends og billige restpartier til gode tilbudspriser. Hvis du har spørgsmål til noget af tøjet og fodtøjet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.