Overtrækssko til håndværkere

Safety2Shoes - professionelle overtrækssko til håndværkere

Beskyt gulvene ved brug af overtrækssko

De fleste håndværkere kender det helt sikkert. Efter at have arbejdet udenfor, skal du hos den næste kunde indenfor i en privat bolig med sarte tæpper eller gulve. Du vil egentlig helst beholde dine sikkerhedssko på. Alligevel tager du skoene af, for at passe på kundens gulve, eller du tager et par blå overtrækssko i plastik på. I forhold til din sikkerhed og komfort, er det ikke godt at arbejde barfodet. De blå overtrækssko er heller ikke en optimal løsning, da de ikke er skridhæmmende og nemt går i stykker. Desuden beskytter de udelukkende gulvene mod snavs og dermed vil småsten i sålen alligevel kunne ridse sarte gulve gennem den tynde plastik.

Safety2Shoes

Løsningen på dette problem er Safety2Shoes professionelle overtrækssko. Med disse overtrækssko som fast inventar i værktøjskassen, kan du beholde selv våde og beskidte sko på når du går indenfor. Helt uden at gøre gulvene beskidte eller ødelægge starte gulve og tæpper.

Safety2Shoes fungerer som en arbejdshandske - bare til dine sko. Desuden er Safety2Shoes et 2-i-1 produkt, hvor den heldyppede side er beregnet til tørre gulve og siden med latex dots er velegnet til våde gulve.

Billig-arbejdstøj.dk bad en murer, en tømrer, en elektriker og en køkkenmontør om at teste Safety2Shoes. Tilbagemeldingerne var meget positive og alle testpersoner oplevede, at Safety2Shoes gjorde en positiv forskel i arbejdsdagen.

I denne video kan du se Safety2Shoes overtræksskoene i brug og høre om den danske tømrerlærling, der har udviklet dem.

Du kan købe Safety2Shoes overtrækssko lige her.

Har du spørgsmål til Safety2Shoes?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst til dine behov.

Du kan kontakte vores kundeservice på info@billig-arbejdstoj.dk eller telefon 9674 2030.

Vi er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til lige netop dig.