Vælg den rette termokedeldragt

Vælg den rette termokedeldragt


Fryser du - også på arbejdet. Er du i en situation, hvor det er vigtigt, at du både kan holde varmen og din bevægelsesfrihed? Hvor du har brug for, at tøjet ikke begrænser dine bevægelser? Løsningen kan være en termokedeldragt.

Vi håber, denne guide kan hjælpe dig i beslutningsprocessen om at købe den rigtige termokedeldragt, der passer til dig og dine udfoldelser. Og husk så på, at du her hos Billig-arbejdstøj.dk kan finde rigtig mange vinterkedeldragter og termokedeldragter fra mærker som fx OCEANEngel WorkwearHelly Hansen WorkwearLyngsøe RainwearBlåkläder og Mascot.

Når vind og kulde bider, og arbejdet udenfor kalder, så handler det om at finde det rette tøj frem. Det kan være en termokedeldragt, der dækker dig fra øverst til nederst og ikke skiller på midten. Samtidig beskytter den fuldstændig det tøj, du har på indenunder.

Termokedeldragter, der passer til mænd og kvinder

De lune og lækre termokedeldragter kan bruges både af kvinder og mænd, idet der findes termokedeldragter fra små størrelser og op til 8XL. Herremodellerne kan ofte bruges af begge køn. Husk blot, at du som kvinde skal gå en størrelse ned, hvis du vælger en herremodel.

Du kan også vælge termokedeldragter med et feminint snit, designet specielt til kvinder. En quiltet termoheldragt til kvinder har markeret talje, og det lette udtryk passer perfekt til arbejdet i daginstitutionen, når du lufter hunden eller på byturen.

Vinterkedeldragten skal have så god en pasform, at du ikke har følelsen af at ligne en Michelinfigur, men den må heller ikke stramme i skridtet, når du sidder på hug.

Værd at vide om termokedeldragter

  • Vandtæthed måles i mm, og jo højere tallet er, jo mere vandtæt er det. Derudover skal den have tapede sømme og være klassificeret EN 343.
  • Vi anbefaler et vandsøjletryk på minimum 5.000 mm for at sikre en god beskyttelse mod regn. Skal du arbejde udenfor en hel dag, anbefaler vi et vandsøjletryk på minimum 8.000 mm.
  • Åndbarheden er den varme og fugt, der ledes ud gennem termokedeldragtens membran. En høj åndbarhed leder altså mere overskydende varme og fugt ud, og det er godt, hvis du bevæger dig meget. MVP betyder moisture vapour persperation. Det er betegnelsen for åndbarhed. MVP værdien viser, hvor meget fugt der kan ledes ud pr. kvadratmeter i løbet af 24 timer.
  • Formål: Vurder, hvad termokedeldragten skal bruges til og vælg derudfra. Skal du bruge den til scooterkørsel, er det nødvendigt med et højt vandsøjletryk, da vinden er med til at presse vandet igennem termokedeldragten. Vi kan dog ikke garantere, at den er 100% tæt netop til scooterkørsel.

Bemærk, at du kan sortere ud efter tekniske specifikationer på vores side med termokedeldragter, alt efter om du har brug for et specifikt vandsøjletryk eller åndbarhed.

Termokedeldragt til fritidslivet udendørs

Du skal også vide, at en termokedeldragt kan bruges til andet end arbejde. Scooterkørsel kan være så kold og våd en fornøjelse, at er termokedeldragt er vores bedste bud på at holde dig tør. Færdes du i en kold stald med heste og andre husdyr, kan vinterkedeldragten også her være en fantastisk hjælp for dig til at holde på varmen. Sidegevinsten er, at du kan bevæge dig uden at blive snavset på tøjet indenunder.

Er du i tvivl om noget, så er du meget velkommen til at kontakte en medarbejder i kundeservice på info@billig-arbejdstoj.dk eller ved at ringe på tlf. 9674 2030.