Kundehistorier

Nemt, trygt og fleksibelt – det er blot nogle af de ord, som vores erhvervskunder siger om at handle hos os. Læs herunder, hvad andre kunder har fået ud af en erhvervsløsning hos Billig-arbejdstøj.dk!

Sandshoppen

 “Det giver personlighed og tryghed at tale med de samme personer hver gang.”  

Er kompetent rådgivning også vigtigt for dig, når du handler arbejdstøj? 

Hos Billig-arbejdstøj.dk oplevede Sandshoppen en problemfri og lynhurtig ekspedition. Processen var enkel, og inden de vidste af det, havde de det nødvendige arbejdstøj til hele holdet. Der var brug for både T-shirts, sweatshirts, arbejdsjakker, bukser og sikkerhedssko. 

Med personlig rådgivning, en overskuelig hjemmeside og præcise produktbeskrivelser var det nemt for Sandshoppens team at vælge det rette arbejdstøj til virksomheden. 

Sandshoppen fik meget mere end blot arbejdstøj med i handlen - de oplevede, hvordan personlig kontakt og kompetent rådgivning gør hele forskellen. 

Skal vi også hjælpe dig? Kontakt Billig-arbejdstøj.dk i dag!

Billede uden navn
Billede uden navn

ArkVest

“Det er en fornøjelse, at medarbejderne nu selv bestiller arbejdstøj efter behov.” 

Synes du også, at det er på tide at effektivisere indkøbet af arbejdstøj? 

En skræddersyet B2B-shop hos Billig-arbejdstøj.dk har gjort indkøbet af arbejdstøj meget nemmere for arkæologerne hos ArkVest. Førhen var det en omstændig proces for virksomheden at bestille arbejdstøj og værnemidler til alle medarbejdere, men nu klarer den enkelte medarbejder selv indkøbet. 

I samarbejde med Billig-arbejdstøj.dk’s erhvervskonsulenter har ledelsen ved ArkVest sammensat et unikt udvalg, som medarbejderne kan tilgå via deres eget login. Arkæologerne nyder, at B2B-shoppen er overskuelig og brugervenlig. Indenfor det fastsatte sortiment og deres tildelte budget kan de frit vælge nyt arbejdstøj og bestille det i den rette størrelse. 

ArkVest har været kunde hos Billig-arbejdstøj.dk i over otte år og er godt tilfreds med den professionelle tilgang samt det store udvalg. Især B2B-shoppens fleksibilitet og attraktive rabatter har gjort indtryk på ArkVest. 

Er du også interesseret i en B2B-shop? Læs mere om mulighederne her!

Jyllands Park Zoo 

“Billig-arbejdstøj.dk har det hele!”

Vil du også bestille alt arbejdstøj ét sted? 

Det store udvalg hos Billig-arbejdstøj.dk var hovedårsagen til, at Jyllands Park Zoo valgte at bestille arbejdstøj hos os. Med tøj, fodtøj og tilbehør til enhver branche var det nemt for ejeren at finde arbejdstøj til både dyrepassere, cafémedarbejdere og ungarbejdere. For at skabe et ensartet og professionelt udtryk i virksomheden valgte Jyllands Park Zoo desuden at få trykt logo på tøjet. Dette var tryk- og broderiafdelingen hos Billig-arbejdstøj selvfølgelig behjælpelig med.  

At bestille arbejdstøj på nettet viste sig at være den helt rigtige løsning for Jyllands Park Zoo. Foruden et kæmpe udvalg af arbejdstøj fik virksomheden også personlig rådgivning samt muligheden for at følge med i hele processen direkte på webshoppen. 

Hos Billig-arbejdstøj.dk fandt Jyllands Park Zoo ikke blot en leverandør af arbejdstøj, men en samarbejdspartner, som forstod virksomhedens behov og kunne opfylde deres krav. 

Har du også brug for et bredt udvalg til din virksomhed? Kontakt Billig-arbejdstøj.dk i dag!

Billede uden navn
Billede uden navn

Auto Group Nordvest 

“Det er nemt, fleksibelt, trygt, hurtigt og billigt (vi er vel jyder).” 

Betyder pris og kvalitet også noget for dig, når du handler arbejdstøj? 

En erhvervsløsning hos Billig-arbejdstøj.dk har gjort det enkelt og forudsigeligt for Auto Group Nordvest at bestille arbejdstøj. I samråd med dygtige erhvervskonsulenter hos Billig-arbejdstøj.dk har virksomheden opsat et unikt udvalg på deres egen B2B-shop. 

Det er nemt og hurtigt for Auto Group Nordvest at benytte B2B-shoppen, og med faste aftalepriser behøver de ikke at bekymre sig om budgettet. De kan nemlig være sikre på at handle til de samme konkurrencedygtige priser hver gang. 

Da Auto Group Nordvest beskæftiger flere forskellige faggrupper, var det vigtigt for dem at finde en leverandør, der kunne forsyne alle ansatte med det rette arbejdstøj – lige fra værkstedsarbejderne til frontpersonalet. Valget faldt derfor naturligt på Billig-arbejdstøj.dk, som med et bredt udvalg af arbejdstøj, sikkerhedsfodtøj og profiltøj kunne klæde hele virksomheden godt på. 

Ønsker du også en erhvervsaftale hos Billig-arbejdstøj? Kontakt os i dag for at høre mere!

Alles Lægehus 

“Vi har efter flere gennemgangsmøder med Camilla fået mange gode tilbud, smarte bestillingsmuligheder og hurtig hjælp til betjening af hjemmesiden. Det har givet os en tryghed i at bestille sikkert og hurtigt.” 

Drømmer du også om personlig betjening, når du køber arbejdstøj? 

Hos Billig-arbejdstøj.dk fandt Alles Lægehus netop den løsning, de havde drømt om – en nem og overskuelig måde at bestille arbejdstøj på til deres mere end 200 ansatte. Med personlig rådgivning og gode tilbud fra vores erhvervsteam fik virksomheden sammensat den perfekte B2B-shop, som nu sparer dem både tid og ressourcer, når der skal købes arbejdstøj til alle 38 klinikker. 

For at opnå et professionelt og ensartet look valgte Alles Lægehus at bestille arbejdstøj og computertasker med broderet logo. Tryk- og broderiafdelingen hos Billig-arbejdstøj.dk sørgede for et komplet farvematch med virksomhedens logo, og personalet ved Alles Lægehus havde naturligvis mulighed for at prøve tøjet inden broderingen. 

Tilknytningen til en erfaren erhvervskonsulent hos Billig-arbejdstøj har skabt tryghed for Alles Lægehus, og med en månedlig opfølgning går virksomheden aldrig glip af noget. 

Er du også klar til en tryg og faglig dialog? Kontakt Billig-arbejdstøj.dk i dag

Billede uden navn