Cutter & Buck shorts

Cutter & Buck shorts er ikke kun golfshorts, du kan også bruge dem til fritidsbrug, når du ønsker at være velklædt. De klassiske shorts fås i farver, der aldrig går af mode. Køb pæne Cutter & Buck shorts online her - så får du en god kvalitet.

4 Resultater
Cutter & Buck Salish shorts, Dark navy Cutter & Buck Salish shorts, Dark navy Cutter Buck Logo
Udsolgt
799,00 kr.
639,20 kr.
Cutter & Buck Salish shorts, Sort Cutter & Buck Salish shorts, Sort Cutter Buck Logo
Udsolgt
799,00 kr.
639,20 kr.
Cutter & Buck Salish shorts, Grey Cutter & Buck Salish shorts, Grey Cutter Buck Logo
Udsolgt
799,00 kr.
639,20 kr.
Cutter & Buck Salish dame shorts, Sort Cutter & Buck Salish dame shorts, Sort Cutter Buck Logo
Udsolgt
799,00 kr.
639,20 kr.

Cutter & Buck shorts

Hos Billig-arbejdstøj.dk finder du et flot udvalg af shorts fra det amerikanske mærke Cutter & Buck til både herrer og damer. Shorts fra Cutter & Buck er et must til de varme dage eller til solferien - så er du sikker på at være stilfuld og casual klædt.

Til herrer og damer finder du forskellige shorts. Det kan være shorts i slidstærkt bomuld og elastan, der giver stretch og dermed optimal komfort samt lækre golfshorts, som udover golf også kan bruges til arbejde og fritid. Derudover finder du badeshorts i hurtigtørrende materiale til mændene.

Cutter & Buck er kendt for høj kvalitet til gode priser. Er du kvalitetsbevidst og vægter funktionalitet og kvalitet højt, er Cutter & Buck shorts fra Billig-arbejdstøj.dk et godt valg, uanset om du er mand eller kvinde.