Vandtætte arbejdsbukser til damer

Arbejder du udendørs kan et par vandtætte arbejdsbukser gøre arbejdet nemmere for dig. De vandtætte arbejdsbukser er også vindtætte, åndbare og med reflekser, der gør dig synlig i trafikerede områder. Køb certificerede, vandtætte arbejdsbukser til damer her.

Vælg kategori
5 Resultater
Fristads Zinc skalbukser, Sort Fristads Zinc skalbukser, Sort Fristads Logo 2
Udsolgt
1.749,00 kr.
1.399,20 kr.
Ocean Abeko Åbo håndværkerbukser full stretch, Hi-vis Gul/Sort OCEAN LOGO
Udsolgt
1.259,00 kr.
1.007,20 kr.
Blåkläder dame vinterbukser, Hi-vis Orange/Marine Blåkläder dame vinterbukser, Hi-vis Orange/Marine Blaklader Logo
Udsolgt
1.809,00 kr.
1.447,20 kr.
Blåkläder dame vinterbukser, Hi-vis Gul/Marine Blåkläder dame vinterbukser, Hi-vis Gul/Marine Blaklader Logo
Udsolgt
1.809,00 kr.
1.447,20 kr.
Blåkläder dame vinterbukser, Hi-vis Gul/Sort Blåkläder dame vinterbukser, Hi-vis Gul/Sort Blaklader Logo
Udsolgt
1.809,00 kr.
1.447,20 kr.

Vandtætte arbejdsbukser til damer

Her finder du vandtætte arbejdsbukser til damer. Arbejder du udenfor i al slags vejr - også i regnvejr, så skal du have et par komfortable vandtætte arbejdsbukser. Her på siden finder du vores udvalg fra kendte mærker som Blåkläder og Mascot. Bukserne findes i sort og de fluorescerende Hi-Vis farver gul og orange.

Du finder arbejdsbukser med vandtætte egenskaber, der er med stretch for ekstra komfort, og som er designet specielt til kvinders pasform. Bukserne kan også have andre funktioner og egenskaber, som flere forskellige lommer - lårlomme, blyantslomme og indvendig mobillomme, så mobilen ikke bliver våd, tommestoklomme med knivholder og blyantslomme. Derudover er bukserne udstyret med både forlommer og baglommer, for at du har rig mulighed for at have dine redskaber med dig. De vandtætte arbejdsbukser til kvinder kan også have Cordura® forstærkning på knæ og lommer, som gør dem ekstra slidstærke.

Stiller du eller din arbejdsplads krav til, at dine arbejdsbukser er certificeret, kan du her finde bukser med EN 342 certificeringen, som er certificeringen for kulde og EN 343, der er certificeringen for regn. Desuden finder du bukser med EN 20471 certificeringen, hvilket er certificeringen for høj synlighed.

Med vandtætte arbejdsbukser til damer er du godt beskyttet imod vind og vejr. På Billig-arbejdstøj.dk kan du altid finde de sidste nye trends i arbejdstøj og billige restpartier.