Bjerregaard træsko

Træsko og sikkerhedstræsko fra Bjerregaard er i høj kvalitet og egner sig godt til landbrug, pleje og klinik, køkkenarbejde samt andet praktisk arbejde. Se udvalget herunder.

3 Resultater
Bjerregaard 9910 sikkerhedstræsko uden hælkappe SB, Sort Bjerregaard 9910 sikkerhedstræsko uden hælkappe SB, Sort Footwear By Bjerregaard Logo
Udsolgt
949,00 kr.
759,20 kr.
Bjerregaard 5910 træsko uden hælkappe, Sort Bjerregaard 5910 træsko uden hælkappe, Sort Footwear By Bjerregaard Logo
Udsolgt
799,00 kr.
639,20 kr.
Bjerregaard 9920 sikkerhedstræsko med hælkappe S3, Sort Bjerregaard 9920 sikkerhedstræsko med hælkappe S3, Sort Footwear By Bjerregaard Logo
Udsolgt
1.049,00 kr.
839,20 kr.

Træsko fra Bjerregaard

Er du på udkig efter træsko i høj kvalitet til arbejdsbrug og andre steder? Så skal du kigge nærmere på Footwear by Bjerregaard, som vi forhandler her hos Billig-arbejdstøj.dk. Det er herretræsko og dametræsko med- og uden hælkappe specielt udviklet til erhverv som plejesektoren og landbruget. At farverne på træskoene er hvide og sorte er ikke tilfældigt, men fordi det er praktisk inden for pleje- og klinik, køkkensektoren og i landbruget.

Anatomiske træsko fra Bjerregaard

Bjerregaard træsko er anatomisk udformede, skridhæmmende og med stødabsorbering for at undgå blandt andet hælsmerter. Nogle modeller har slidnæse for at øge slidstyrken netop der, hvor de slides mest, andre er ekstra brede, så det er muligt at finde en fantastisk god og komfortabel træsko, uanset hvor bred din fod er.

Bjerregaard træsko og sikkerhedstræsko

Footwear by Bjerregaard har mange års erfaring med fremstilling af træsko. Det er nogle af markedets bedste træsko både med sikkerhed og uden. Bjerregaard har gennem tiden udviklet på overflade, sål, foring og pasform. Træskoene er derfor velegnede i forskellige erhverv og så behagelige, at du kan holde til at gå i dem en hel arbejdsdag.

Træsko fra Bjerregaard har skridsikre såler, nogle har endda såler, der kan modstå animalsk fedt, urin,syre og blod. En anden variant er ESD træsko fra Bjerregaard, der er antistatiske, for at du kan anvende dem i områder, hvor der ikke må forekomme gnister og stød.

Du kan også få deciderede sikkerhedstræsko, der er godkendt i forskellige sikkerhedsklasser. Det er vigtigt, at du forhører dig med arbejdspladsen om specifikke sikkerhedskrav, så det er træsko med de korrekte sikkerhedsgodkendelser, du bestiller. Er du i tvivl om, hvad sikkerhedskrav som SB og S3 med mere betyder, så kan du læse om det her i “Sikkerhedsfodtøj - godt at vide om krav og normer”.

Tag et kig på træsko og sikkerhedstræsko fra Footwear by Bjerregaard. Du kan også finde Bjerregaard træsko, som er nedsat, fordi det er restpartier.

Kort sagt skal du kigge dig omkring her hos Billig-arbejdstøj.dk, og du vil finde et virkelig godt udvalg i træsko og meget andet fra Footwear by Bjerregaard, både de sidste nye trends og billige restpartier på tilbud.