Engangshandsker

Engangshandsker til madlavning, rengøring, i sundheds- og veterinærsektoren, til frisører og tatovører - du kan finde forskellige slags her. Latex engangshandsker er meget strækbare og kan være med en coated indvendig belægning. Nitrilhandsker er allergivenlige og vinyhandsker er et godt valg, hvis du fx skal bruge dem i sundhedssektoren eller i veterinærsektoren. Kig her og find den rigtige slags engangshandsker.

Vælg kategori
Tilpas udvalg

Pris

pris

  • 15,00 kr. 340,00 kr.

Størrelse

Størrelse

Vis alt Vis mindre

længde

  • 24 29

Mærke

mærke

Køn

køn

Farve

farve

Egenskaber

egenskaber

Certificering

certificering

Vis alt Vis mindre

Velegnet til

velegnet-til

18 Resultater
79,00 kr.
79,00 kr.
109,00 kr.
89,00 kr.
159,00 kr.
89,00 kr.
259,00 kr.
259,00 kr.
15,00 kr.
279,00 kr.
239,00 kr.
119,00 kr.
79,00 kr.
339,00 kr.
79,00 kr.
Ansell AlphaTec 02-100 kemikaliebeskyttelseshandsker, Hvid Ansell Logo
Lageroprydning
229,00 kr.

Engangshandsker

Brug engangshandsker til rengøring, undersøgelse, i frisørfaget, som tatovør eller i værkstedet, hvor du har brug for at beskytte dine hænder. Engangshandsker kan du finde her hos Billig-arbejdstøj.dk. Vi har både nitrilhandsker, latexhandsker og vinylhandsker alt efter, hvad du skal bruge dem til. Handsker til engangsbrug fås i størrelser til både herrer og damer i mærker som Abena, N-Dex, SemperGuard, Tegera med flere.

Latexhandsker

Latexhandsker har en ekstrem høj strækevne og giver et godt greb under arbejde. Nogle kan  anvendes inden for landbrug, industri, kemisk industri, laboratorier til håndtering og til rengøring. De kan være coated med en belægning indvendig for at forebygge allergiske reaktioner overfor latex. Andre handsker af latex er godkendt til håndtering af fødevarer og beskytter mod kemekaliestænk. De er især gode for dig, der arbejder i køkken, hotel- og restaurationsbranchen, sundhedssektoren, plejesektoren og servicebranchen.

Nitrilhandsker

Du kan også bruge engangshandsker i nitril, som er et allergivenligt materiale. Nitrilhandsker fås både med- og uden pudder. Om du vil bruge med eller uden pudder er en smagssag - nogle vælger e pudrede, fordi de synes, pudderet gør engangshandskerne nemmere at få af og på.

Vinylhandsker

Skal du bruge handsker, som er godkendt til medicinsk brug og kan bruges i sygehussektoren, veterinærsektoren, til rengøring og i fødevareindustrien, kan du vælge vinylhandsker.

Kig dig omkring her på siden hos Billig-arbejdstøj.dk og find engangshandskerne, som passer til det arbejde, du skal udføre. Udover standardsortimentet kan du som regel finde billige restpartier på tilbud.