Dame regnoveralls til arbejdsbrug

Et par regnoveralls skiller ikke på midten, og er derfor behagelig at arbejde i, hvis du er aktiv og fx bøjer dig forover. Find dine regnoveralls til damer her, hvor du kan vælge mellem forskelligt vandsøjletryk, og om de skal være syrefaste eller olieafvisende.

Vælg kategori
2 Resultater
Kramp Protect regnoverall, Grøn Kramp Protect regnoverall, Grøn Kramp Logo
Kampagne
Spar 20%
Udsolgt
231,20 kr.
Førpris Pris nedsat fra 289,00 kr. til
Du sparer: 57,80 kr.
184,96 kr.
Førpris Pris nedsat fra 231,20 kr. til
Du sparer: 46,24 kr.
Kramp Protect regnoverall, Marine Kramp Protect regnoverall, Marine Kramp Logo
Restparti
Spar 47%
Udsolgt
149,00 kr.
Førpris Pris nedsat fra 279,00 kr. til
Du sparer: 130,00 kr.
119,20 kr.
Førpris Pris nedsat fra 223,20 kr. til
Du sparer: 104,00 kr.

Dame regnoveralls

Dame regnoveralls til arbejdsbrug er gode til de våde dage, hvor du skal gå ude. De er velegnet til blandt andet entreprenører, fiskere, landmænd og andre, der har brug for at beskytte sig med en regnoveralls. En regnoverall skal beskytte dig bedst mulig mod vind og vejr, når du arbejder ude. Derudover beskytter de også maven mod skarpe genstande og holder lænd og ryg varme, så du ikke bliver koldt i løbet af arbejdsdagen. Du kan finde dem i forskellige farver her på webshoppen fra mærker som Elka og Kramp.

Hold dig tør på arbejdet med vandtætte regnoveralls

Vi har regnoveralls til arbejdsbrug, som er certificeret i henhold til EN 343, der fortæller, at arbejdstøjet kan bruges i alt slags vejr. Derudover er arbejdstøj, der er certificeret efter denne standard, åndbart, så fugt og sved kan ledes ud gennem regntøjets membran. Dermed undgår du dannelse af kondens i din regnoverall, så du forbliver tør på trods af hårdt arbejde. Regntøj der skal bruges en hel dag i alt slags vejr, skal også kunne holde til de udfordringer, som det udsættes for på arbejdet. EN 343 angiver, at produktet er testet til at modstå disse udfordringer, såsom rivstyrke strækbarhed for god komfort. Du kan dermed udføre dine arbejdsopgaver uden at være generet af dit regntøj.

Regnoveralls med god komfort

Det er vigtigt, at du føler dig komfortabel i dit arbejdstøj. På siden her kan du finde regnoveralls med justerbare seler, forstærkede knæ, hvis du udfører meget knæliggende arbejde og elastik i bukseafslutning. Derudover kan du finde enkelte produkter med reflekser omkring benene for at blive mere synlig, hvis du eksempelvis arbejder i trafikerede områder.

Billig-arbejdstøj.dk tilbyder regnoveralls og meget andet regntøj til arbejdsbrug. Tag et kig på siden her og vores andre sider med regntøj. Du kan finde regntøj i god kvalitet og med god komfort til gode priser online.