Dame waders til arbejdsbrug

Her finder du waders med et højt vandsøjletryk, som indikerer at de er tætte. Du er dækket fra tæerne til livet, og flere waders når op på brystet, hvor de lukkes med justerbare seler.
Har du brug for waders med sikkerhedsstøvler, er det også en mulighed. Se de forskellige waders til kvinder her på siden.

Vælg kategori
1 Resultater
Ocean Original waders med sikkerhedsstøvler S5, Grøn Ocean Original waders med sikkerhedsstøvler S5, Grøn OCEAN LOGO
Udsolgt
849,00 kr.
679,20 kr.

Dame waders

Hos Billig-arbejdstøj.dk kan du finde waders til damer. Waders er velegnet til brug i mange forskellige situationer og erhverv. Waders kan bruges til jagt, kloakarbejde, fiskeri og andre vandrelaterede jobs og hobbyer. Vi tilbyder waders fra mærket Ocean, der er fremstillet i PVC materiale. Waders fremstillet i PVC materiale anbefales at bruge i sommerhalvåret, da de ikke er særligt varme og har god åndbarhed. Find dem med og uden sikkerhed på siden her.

Bevæg dig ud i vandet uden at blive våd

Fordelen ved waders er, at du kan gå ud i vand uden at blive våd. Dette er specielt en god egenskab til fiskere, som vil have muligheden for at kunne gå ud i vandet for at fiske, hvis fiskene ikke kommer til dig. Waders er netop en kombination af vandtætte støvler og bukser, som lukker fuldstændig af for udefrakommende ting fra fødder til hofter eller bryst. Dragten kan fås i høj og lav model og holdes oppe af justerbare seler, så du opnår god komfort.

Vi tilbyder waders med et vandsøjletryk op til 20.000 millimeter, så du er sikret beskyttelse mod at vand kommer ind. Køb dine vandtætte waders hos billig-arbejdstøj.dk til gode priser online.