Dame regnsæt til arbejdsbrug

Et regnsæt til arbejde holder dig tør på hele kroppen enten ved en byge eller gennem en hel arbejdsdag i regn. Som hovedregel gælder, at jo højere vandsøjletryk, der er i regnsættet des længere holder det dig tør. Kig dig omkring og find regnsæt til damer her, hvor du kan få Lyngsøe Rainwear, Elka og Ocean, som er kendte for arbejdsregntøj.

Vælg kategori
8 Resultater
Lyngsøe nylon regntøj sæt, Grøn Lyngsoe Logo
Udsolgt
219,00 kr.
175,20 kr.
Lyngsøe nylon regntøj sæt, Sort Lyngsoe Logo
Udsolgt
219,00 kr.
175,20 kr.
Lyngsøe nylon regntøj sæt, Gul Lyngsoe Logo
Udsolgt
219,00 kr.
175,20 kr.
L.Brador regntøj sæt 2210PU, Sort L.Brador regntøj sæt 2210PU, Sort Lbrador Logo
Udsolgt
699,00 kr.
559,20 kr.
Lyngsøe nylon regntøj sæt, Marine Lyngsoe Logo
Udsolgt
219,00 kr.
175,20 kr.
Lyngsøe nylon regntøj sæt, Rød Lyngsoe Logo
Udsolgt
219,00 kr.
175,20 kr.
Lyngsøe PU regntøj sæt LR1330, Sort Lyngsøe PU regntøj sæt LR1330, Sort Lyngsoe Logo
Mix 3 - spar 20%
Udsolgt
679,00 kr.
543,20 kr.
Lyngsøe nylon regntøj sæt, Hi-vis Orange Lyngsøe nylon regntøj sæt, Hi-vis Orange Lyngsoe Logo
Udsolgt
219,00 kr.
175,20 kr.

Dame regnsæt

Dame regnsæt til arbejdsbrug er vigtig arbejdsbeklædning, når man arbejder udenfor dagligt, og kan blive udsat for alt slags vejr. Arbejdstøjet skal yde bedst mulig beskyttelse mod vejr og vind, så du kan føle dig komfortabel i dit regnsæt, mens du arbejder. Med et regnsæt til damer er du godt beskyttet, og kan klare en arbejdsdag i dårligt vejr. Vores udvalg af regnsæt fås i forskellige farver, alt efter om du mest er til skarpe farver som rød og orange, eller om du er mest til det mere neutrale såsom sort, grøn og grå. De leveres fra leverandører som ID Identity, Lyngsøe Rainwear og Ocean.

Hvornår er regntøj vandtæt?

Vores udvalg af regnsæt til damer er vand- og vindtætte. Hvis man arbejder ude en hel dag i regnvejr, skal der regntøj til, som kan modstå regnen. Læg enten mærke til vandsøjletrykket i regntøjet. Jo højere vandsøjletrykket er, jo mere vandtæt er det. Vi betegner vores produkter som vandtætte ved et vandsøjletryk på 5.000 mm med tapede/svejsede sømme. Tapede eller svejsede sømme er lige så stor en del af vandtætheden, for er syningerne ikke tapede eller svejsede, vil vand kunne trænge ind her. Hvis regntøjet skal bruges en hel dag ude i regnen, anbefaler vi dog et vandsøjletryk på 8.000 mm og tapede/svejsede sømme for at kunne modstå al regn.

Derudover er noget af vores regnsæt til arbejdsbrug certificeret efter EN 343, som angiver minimumsværdi for regntøj til arbejdsbrug, der beskytter dig i alt slags vejr. Denne standard fortæller noget om, at tøjet beskytter dig mod sne og regn, er åndbar, som leder sved og fugt væk fra kroppen, og lader dermed kroppen ånde. EN 343 skal ikke kun holde dig tør i regnvejr, mens du arbejder. Den skal også kunne modstå alle de udfordringer, som du møder i løbet af din arbejdsdag i al slags vejr. Derfor er regnsæt med denne certificering testet for rivstyrke og strækbarhed, så du vil føle dig komfortabel i dit vandtætte regntøj, mens du udfører dit arbejde samtidig med, at det kan modstå de udfordringer, det vil møde.

God komfort i dit regnsæt

Regnsæt til damer skal selvfølgelig også sidde godt på dig. Derfor fås jakker med justerbar talje, manchetter og hætte. Bukserne fås også med elastik i livet, så du kan tilpasse dem til din størrelse.

Køb dit arbejds regnsæt til damer her hos os. Vi tilbyder kvalitets regnsæt, som kan modstå de udfordringer, som du vil komme ud for under arbejde i al slags vejr kombineret med god komfort og slidstyrke.