Engel Workwear flammehæmmende tøj

Beskyt dig mod ild, varme og gnister med flammehæmmende arbejdstøj fra Engel Workwear. Her på siden kan du fx finde FE Engel brandhæmmende arbejdsbukser, overalls, undertøj, arbejdsskjorter, polo T-shirts, sweatshirts, kedeldragter og arbejdsjakker. Du er sikker på job med Engel Workwear flammehæmmende tøj.

Vælg kategori
2 Resultater
Engel Safety+ arbejdsbukser, Hi-vis Gul/Sort Engel Logo
Restparti
Spar 78%
Udsolgt
299,00 kr.
Førpris: Pris nedsat fra 1.359,00 kr. til
Du sparer: 1.060,00 kr.
239,20 kr.
Førpris: Pris nedsat fra 1.087,20 kr. til
Du sparer: 848,00 kr.
Engel Safety+ arbejdsjakke, Hi-vis Gul/Sort Engel Logo
Udsolgt
1.759,00 kr.
1.407,20 kr.

Engel Workwear flammehæmmende tøj

ENGEL Workwear flammehæmmende tøj er vigtig arbejdsbeklædning til dig, der er i risiko for at blive udsat for varme, ild og gnister. ENGEL Workwear flammehæmmende tøj beskytter dig mod forbrændinger og gør, at flammer ikke kan sprede sig, hvis du bliver udsat for ild. Flammehæmmende tøj anbefales blandt andet til elektrikere, industriarbejdere og svejsere, hvor det er vigtigt at bære arbejdstøj med beskyttelse. Her hos Billig-arbejdstøj.dk kan du finde brandhæmmende tøj fra FE Engel, som leverer arbejdstøj i god kvalitet. Vi tilbyder tøj med certificeringer, der beskytter mod ild og varme.

Høj beskyttelse i ENGEL Workwear brandhæmmende arbejdstøj

Det er vigtigt at være iklædt brandhæmmende arbejdstøj inderst som yderst. Beskyt dig selv med en ENGEL Workwear brandhæmmende arbejdsjakke, arbejdsskjorte, arbejdskittel, polo T-shirt eller sweatshirt og sammensæt det med et par brandhæmmende svejsebukser, arbejdsbukser eller overalls. Som sagt tilbyder vi Engel flammehæmmende tøj med certificering, netop EN ISO 14116 og EN ISO 16112. EN ISO 14116 beskytter mod kortvarig udsættelse for varme og ild, mens EN ISO 16112 er beskyttelse mod kraftig varme og ild.

Gode egenskaber og funktioner i ENGEL brandhæmmende tøj

På trods af at flammehæmmende arbejdstøj beskytter dig, er pasformen stadigvæk i top. Vi tilbyder blandt andet arbejdsbukser med stretch, som sørger for, at du føler dig godt tilpas samt bukser med Cordura®-forstærkning for bedre slidstyrke og flere gode funktioner som forlommer, lårlomme, tommestoklomme og baglommer.

Lag-på-lag metoden

Vi anbefaler, at du bruger lag-på-lag metoden ved at bruge flere flammehæmmende tøjdele for at opnå bedre beskyttelse. Ved at bruge to- eller tre lags beskyttelsesbeklædning øger du din reaktionstid, og dermed forøger du din beskyttelse mod varme, ild og gnister. Du skal nemlig være opmærksom på, at din beskyttelse bliver nedsat, hvis du sammensætter en brandhæmmende beklædningsdel med andet, som ikke er brandhæmmende.

Tag et kig her på siden og find dit ENGEL Workwear brandhæmmende tøj. Vi har et bredt udvalg af Engel produkter online på Billig-arbejdstøj.dk.