Kansas knickers

Kansas knickers på en lun sommerdag gør livet mere behageligt. Her kan du få håndværkerknickers med hængelommer, arbejdsknickers med reflekser og knickers med forstærkninger på udsatte steder. Kig dig omkring og køb de bedste Kansas arbejdsknickers her.

Vælg kategori
3 Resultater
Kansas håndværker knickers, Hi-vis Gul/Sort Kansas håndværker knickers, Hi-vis Gul/Sort Kansas Logo
Restparti
Spar 66%
Udsolgt
249,00 kr.
Førpris: Pris nedsat fra 739,00 kr. til
Du sparer: 490,00 kr.
199,20 kr.
Førpris: Pris nedsat fra 591,20 kr. til
Du sparer: 392,00 kr.
Kansas Gen Y håndværkerknickers, Hvid Kansas Gen Y håndværkerknickers, Hvid Kansas Logo
Restparti
Spar 69%
Udsolgt
249,00 kr.
Førpris: Pris nedsat fra 809,00 kr. til
Du sparer: 560,00 kr.
199,20 kr.
Førpris: Pris nedsat fra 647,20 kr. til
Du sparer: 448,00 kr.
Kansas Gen Y håndværkerknickers, Sort Kansas Gen Y håndværkerknickers, Sort Kansas Logo
Lageroprydning
Udsolgt
1.219,00 kr.
975,20 kr.

Kansas knickers

Kansas knickers er til dig, der synes, at det er for varmt med lange arbejdsbukser. Det kan være mere praktisk og gøre arbejdet mere behageligt med et par knickers fra Kansas til de varme sommerdage eller til indendørs arbejde. Der er ingen grund til at skulle have det for varmt og svede i lange arbejdsbukser, når Kansas har et godt udvalg af arbejdsknickers med god pasform, høj komfort og kvalitet.

Her i webshoppen vil du finde et udvalg af smarte og funktionelle Kansas knickers. Du vil både finde arbejdsknickers med stretch, håndværkerknickers med refleks og mange flere. Fælles for disse knickers er, at de alle er fremstillet i høj kvalitet med god pasform og praktiske funktioner, så de egner sig til jobbet.

Om knickers bruges også betegnelsen piratbukser. Uanset om du kalder det knickers eller piratbukser, så er det korte arbejdsbukser, som går ned over knæet og stopper midt på skinnebenet. Selvom længden er forkortet i forhold til lange arbejdsbukser, er kvaliteten og komforten stadigvæk helt i top. Du finder dem i de klassiske farver som sort, blå, grå og marineblå. Derudover finder du Kansas knickers i Hi-vis farverne orange og gul. Hvis du arbejder som maler, søger du måske mere en par hvide knickers, hvilket du også kan finde online på vores hjemmeside.

Kansas knickers med gode funktioner

Kansas knickers har mange gode funktioner, som kommer dig til gode på arbejdet. Vores udvalg af knickers fås med forskellige slags lommer, såsom forlommer, baglommer, lårlommer, mobillommer, tommestoklommer og mange andre lommer, som du har brug for.

Snavs-, olie- og vandafvisende knickers finder du også blandt vores udvalg. Derudover tilbyder vi Kansas knickers med Cordura-forstærkning, som gør dem ekstra slidstærke. Ydermere finder du knickers med formskårne knæ, så blandt vores knickers fra Kansas finder du et bredt udvalg med forskellige funktioner.

Knickers med refleks

Kansas knickers med refleks, Hi-Vis eller EN 20471 (tidligere EN 471) certificering har vi blandt vores udvalg online. Her finder du vores udvalg af knickers med reflekser, hvor du som privat eller erhverv har mulighed for at købe online! Bukserne har stadig de gode funktioner og er fremstillet i høj kvalitet, så der er ikke gået på kompromis med kvaliteten, selvom sikkerheden er i top og er certificeret med EN 20471.

Se dig omkring på vores side og køb dine næste Kansas knickers online. På Billig-arbejdstøj.dk kan du altid finde et stort udvalg af arbejdstøj til herrer og damer. Vi har de nyeste trends og billige restpartier.