Termojakker

Du er landet på rette sted, hvis du søger efter en termojakke. Billig-arbejdstøj.dk har stort udvalg i termojakker til damer og herrer i mærker som Mascot, Elka, Kansas, Nybo, FE Engel, ID Identity og Helly Hansen Workwear. Vi har termojakker i forskellige farver som sort, grøn, hvid og blå.

Vi har varme arbejds-termojakker såvel som termojakker til fritidsbrug og til dig, der arbejder inden for klinik- og plejesektoren. Du kan bruge en tynd termojakke alene som let yderjakke til forår, sommer og efterår eller som varm og isolerende mellemlag under en skaljakke eller regnjakke.

Udover den klassiske termojakke med lang ryg for ekstra beskyttelse kan du få dem med forskellige lynlåslommer, ærmer i svedtransporterende materiale, med for, i fluorescerende farver, som er godkendt efter EN 20471 standarden og gør dig synlig, hvis du arbejder i trafikerede områder, eller som ekstra lang termojakke, der er velegnet til plejesektoren.

Det er godt at have en termojakke som supplement til dit arbejdstøj eller fritidstøj, og hos Billig-arbejdstøj.dk kan du finde masser af termojakker til kvinder og mænd - også på tilbud.

Sorter efter
Produkter
(74)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(74)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk